4+1 érdekesség, amit tudni kell a GIMEX-ről!

A mindössze egy írógéppel, a családi nappaliban indult GIMEX- Hidraulika Kft. ma már 25 főt foglalkoztat, és teljes átalakuláson ment át. Egy kalandos életút, mely folyamatosan illeszkedik az piaci elvárásokhoz, és lépést tud tartani a technológia fejlődésével.

GIMEX_hidraulika_december

1. Generációváltás eredményesen és zökkenőmentesen

A GIMEX- Hidraulika Kft. sikeresen túl van a generációváltáson. Hazánkban a családi vállalkozások nagy része a rendszerváltás után alakult, így a staféta átadása napjainkban vált aktuális kérdéssé. A szervezetek célja, hogy a cégutódlás a lehető legjobb feltételek mellett eredményesen történjen meg. Ebben a helyzetben a vezetők legfőbb feladata, hogy a változást megfelelően előkészítsék, utódjukat elegendő információval lássák el, hogy a folyamat zökkenőmentesen, szinte észrevétlenül mehessen végbe.

2. Innovatív megoldások a termelési költségek csökkentésére

A GIMEX aktív részese a negyedik ipari forradalomnak. Elsődleges célja, hogy a beszállítók innovatív termékeit beépítse partnerei mindennapos termelési folyamataiba, ezzel optimalizálva a gyártás időtartamát, költségeit és erőforrásigényét. Mind a Hainbuch TOPlus IQ intelligens tokmány, mind pedig a Roemheld elektromos lengőkaros szorítóhengerei hatékonyan egészítik ki a termelés során a humánerőforrás erősségeit, és korrigálják annak gyengeségeit. Napjainkban rendszeresen találkozunk a high-tech technológiákkal és eszközökkel. Ezzel lépést tartva a cég életében is mindennapos kiegészítő elemekként jelennek meg az okostelefonok, tabletek és az általuk vezérelt automatizált rendszermegoldások.

3. Minőség és megbízható munkavégzés

Korunkban a technológiák folyamatosan megújulnak, a GIMEX-nél a minőség és a megbízhatóság állandó. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 2016-ban már másodszorra nyerte el a Business Superbrands díjat, mely a pénzügyileg stabil, önálló márkáknak járó elismerés. A vállalat a kollegák át- és továbbképzésével kívánja fenntartani a színvonalat.

4. Egy projekt, egy kivitelező

A GIMEX kulcsrakész megodásokat kínál partnereinek. A gépgyártástechnológiai termékeket önálló elemekként és komplex rendszerekként is forgalmazza. A többségében német és olasz beszállítók által forgalmazott termékek mellé releváns szaktudás és szerviz háttér társul, mely lehetővé teszi egyedi megoldások kivitelezését is.

+1. X-től a Z generációig

A GIMEX igyekszik kölcsönös együttműködést kialakítani az új generáció tagjaival, hisz ők lesznek az ipar új erőforrásai. Ennek érdekében szakmai együttműködést kezdeményez műszaki középiskolákkal, főiskolákkal és egyetemekkel, hogy új nézőpontokat vonjon be munkájába. A generációs különbségek áthidalásában nagy szerepe van a kommunikációnak, melynek az utóbbi években új csatornái nyíltak meg. A GIMEX él a fiatal generáció által nap, mint nap használt felületek előnyeivel: saját weboldalán keresztül általános képet ad tevékenységéről, és informál az újdonságokról, youtube csatornáján vizuális tartalmakkal segíti partnereit.

Szerző:Szakács Tünde

További információ

A GIMEX Hidraulika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. hivatalos weboldalán.

Megosztás
[
    ]