Saacke szerszámok és köszörűközpontok az AMB kiállításon

Idén is megrendezésre került a világ egyik legszínvonalasabb, két évente tartott, nemzetközi fémmegmunkálási kiállítása, az AMB. A 2016. szeptember 13-17-ig tartó rendezvényre Stuttgartban lehetett ellátogatni, ahol több, mint 1.300 vállalat képviseltette magát. Így a Magyarországon a Rolatast Bt. által forgalmazott Saacke szerszámok és szerszámköszörűk is.

saacke_1_AMB_2016

A több, mint száz éve alapított családi vállalkozásként indult Saacke ma már az évszázados tapasztalatok felhasználásával áll partnerei rendelkezésére. A precíziós szerszámgyártásban és szerszámköszörű központok építésében megbízható partnere a vele kapcsolatban álló gépipari szereplőknek. A cég számára fontos a hagyomány, a vevői párbeszéd fenntartása és felhasználása a fejlesztésekhez, így még hatékonyabbá tehetik a közös munkát. A megrendelők sikeres jövőjét támogatja széles termékkínálatuk és a sok év alatt felhalmozott szaktudásuk is.

[youtube]bRJQ9MHk53A[/youtube]

A Saacke az idei AMB kiállításon bemutatta legújabb fejlesztéseit, valamint a teljes termékportfóliójának jellegzetes elemeit, mind a precíziós szerszámgyártásban, mind a szerszámköszörű központok körében.

Precíziós szerszámok

A kiállításon a teljes termékkínálat megjelenítésére törekedtek, ez teremtett megfelelő környezetet a legújabb fejlesztések bemutatására. Az érdeklődők megtekinthették a karbidlapkás turbinamarókat a hagyományos szerszámok mellett, illetve bemutatásra kerültek a lefejtő marószerszámok, a csigamaró szerszámok és a profilmaró szerszámok is. Többféle kivitelt, anyagminőséget tekinthettek meg az érdeklődők, továbbá működés közben is megbizonyosodhattak a szerszámok képességeiről.

saacke_2_tools_AMB_2016

Szerszámköszörű központok

A szerszámköszörűk bemutatását magukra a gépekre bízták: a látogatók munka közben ismerhették meg a szerszámköszörű központok működését. A legújabb generációs Saacke UW I D szerszámköszörű központ is bemutatásra került a cégcsoport standján. Az új gép különböző szerszámanyagok egyidejű és teljesen automatizált kezelésére is alkalmas, ezzel jelentősen megkönnyítheti a szerszámok újraélezését, melyek cserélhető palettákon helyezhetők a köszörűközpontba. Ezen kívül pedig a kompakt UW I F típust is közelebbről szemügyre vehették az érdeklődők.

saacke_koszorukozpont_AMB_2016

Forrás:SAACKE

További információ

A Saacke hivatalos honlapján.

A Saacke termékek magyarországi forgalmazója a Rolatast Bt. honlapján.

Megosztás
[
    ]