Precíziós szerszámok autóipari alkalmazása – WEDCO az AUTOMOTIVE HUNGARY 2016-on

Idén ismét megrendezésre került a nagy sikerű nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás, az AUTOMOTIVE HUNGARY. A Hungexpo Zrt. által rendezett kiállításon több, mint 250 kiállító, köztük a 4 magyarországi autógyár képviseltette magát. Jelen cikkünkben a precíziós szerszámokat gyártó WEDCO standjáról írunk részletesebben.

wedco tool competence

A WEDCO több, mint 20 éve gyártja precíziós szerszámait a különböző marási és fúrási munkafolyamatokhoz. Ennyi idő, a mai, felgyorsult piaci mozgások és technológiai innovációk fényében bőven elég ahhoz, hogy felmérje egy vállalat kompetenciáit. Nem véletlen hát, hogy az 1991-ben, kereskedőházként létrejött WEDCO Tool Competence-nek ez a bő két évtized is elég volt arra, hogy stabil növekedési pályára álljon. Intenzív fejlesztéseiknek hála még a kemény piaci körülmények mellett is képesek voltak változatlan minőséget nyújtani, mindezt a kellő rugalmassággal és pontossággal.

https://www.youtube.com/watch?v=Mu6MOXvMc-c

Az idei AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításon, mint minden évben, idén is képviseltették magukat szerszámaikkal és partner cégeikkel, a SUMITOMO-val és a NIKKEN-nel. Bár a WEDCO ügyfelei között elsősorban orvosi implantátumokat, illetve műanyag fröccsöntött szerszámokat gyártó cégek szerepelnek, fontosnak tartják jelenlétüket a rendezvényen, hiszen így lehetőségük van közelebb kerülni ügyfeleikhez, ami cégfilozófiájukban is kiemelt szempont. A partnerközpontúság talán a legfontosabb számukra, ennek megfelelően a standjukon is érezhető volt az aktív személyes jelenlét – segítőkész, felkészült szakemberek álltak az érdeklődők rendelkezésére.

nikken

A fent említett területeken tevékenykedő cégek mellet természetesen a WEDCO-nak autóipari ügyfelei is vannak, ilyen például a magyarországi Linamar Hungary Zrt., mellyel jelenleg is egy közös projekten dolgoznak. Az együttműködés tárgya egy, a Linamar gyártásába bevezetett WEDCO simító lépcsősfúró, aminek tökéletesítésén jelenleg is dolgoznak a vállalat mérnökei.

A WEDCO-nak tehát, az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás elsősorban egy nagyszerű lehetőség arra, hogy – lévén, idén is nagy érdeklődés mutatkozott a forgácsolás iránt – szerszámait, illetve partner cégeit az autóipari beszállító cégeknek is bemutathassa, a személyes jelenlétnek köszönhetően pedig új kapcsolatokat alakíthasson ki.

További információ:

A WEDCO hivatalos magyar nyelvű honlapján.

Megosztás
[
    ]