MET – Innováció és Tehetség Díj a KUKA-nak

Idén a KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. nyerte a MET Magyarország Zrt. által alapított Innováció és Tehetség Díjat. Az elismerést a Figyelő TOP200-as Gálájának keretében nyújtották át 2016. október 14-én, ahol Magyarország 200 legnagyobb vállalata volt jelen.

Az Innováció és Tehetség Díjjal a MET – amely az európai energiakereskedelem egyik vezető vállalata – olyan cégeket ismer el, amelyek gondolkodásmódjukkal és fejlesztéseikkel jövőbemutató megoldásokat kínálnak, illetve felkarolják a tehetséges diákokat, így támogatva a teljes iparág fejlődését. A díj idén második alkalommal került átadásra.

Készítette: Németh Dániel, Szabó Gergely a MET Magyarország vezérigazgatója és Orovica Szilárd a KUKA Robotics Hungária ügyvezető igazgatója

Készítette: Németh Dániel, Szabó Gergely a MET Magyarország vezérigazgatója és Orovica Szilárd a KUKA Robotics Hungária ügyvezető igazgatója

A zsűri indoklása szerint a „KUKA intelligens termékei nemcsak az ipari robottechnológia piacát forradalmasítják, hanem felvértezik a cégeket a 21. század kihívásaira is, ezzel segítve sikeres és fenntartható működésüket. A KUKA mindentudó robotjai – az ipari felhasználás mellett – a tudományos kutatási és oktatási projektek hatékony eszközei is. A KUKA ugyanakkor a tehetséggondozásra, a képzésre és a munkahelyteremtésre is kiemelt figyelmet fordít. A KUKA jövőbemutató, a kutatás-fejlesztést is nagyban segítő termékeivel és a tehetséges fiatalok felkarolásával egyaránt értéket teremt”.

A díjjal megerősítést nyert, hogy cégünk saját iparágán belül meghatározó szerepet tölt be, továbbá elősegíti, hogy a jövőben még inkább a figyelem középpontjába kerüljön a robottechnológiai megoldások fejlesztése, illetve a jövő tehetségeinek támogatása és felkarolása.

A díj elnyerése nem sikerülhetett volna a társaság összes munkavállalójának kiváló teljesítménye nélkül, így ezt az elismerést minden KUKA munkavállaló a magáénak érezheti.

További információ:

A KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. hivatalos honlapján.