Méréstechnika az AUTOMOTIVE HUNGARY 2016-on – GGW Gruber Hungary

Idén ismét megrendezésre került a nagy sikerű nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás, az AUTOMOTIVE HUNGARY. A Hungexpo Zrt. által rendezett kiállításon több, mint 250 kiállító, köztük a 4 magyarországi autógyár képviseltette magát. Jelen cikkünkben a mérőeszközöket forgalmazó osztrák cég magyarországi leányvállalata, a GGW Gruber Hungary Kft. standjáról számolunk be.

automotive-gruber

A 70 éves múlttal rendelkező GGW Gruber a fémfeldolgozó ipar számára kínálja termékeit és szolgáltatásait. A vállalat fő profilja az autóipari eszközök megbízható működését biztosító mérőeszközök, -berendezések forgalmazása, illetve az ezekhez nyújtott szolgáltatási kör. A cég filozófiáját elsősorban az ügyfélközpontúság jellemzi, ennek megfelelően legfontosabb céljaik, hogy mindig a legjobb megoldást ajánlják, törekedjenek az innovációra, ápolják a partnerkapcsolataikat és mindig elérhetőek legyenek a helyszínen.

https://www.youtube.com/watch?v=6ooWnTgEG90

A fejlődés útján

A vállalat az elmúlt 10-15 évben hatalmas fejlesztéseken esett át, melynek következtében, a kezdeti – főként tolómérőket és egyéb kézi mérőeszközöket tartalmazó – termékportfóliójuk jelentősen kibővült, így ma már olyan komplex berendezések is részét képezik, mint a fény-árnyék elven működő mérőberendezések vagy a 3D koordináta mérőgépek . A Gruber ilyen típusú gépeit a tavalyi MACH-TECH kiállításon működés közben is megtekinthették az érdeklődők.

Teljes körű szolgáltatás

A hatalmas termékválaszték azonban csak másodlagos a GGW Gruber-nél, a partneri elégedettséghez számukra a komplex szolgáltatások nyújtása a legfőbb szempont. Johannes Riha, a Gruber aligazgatója így fogalmaz: “Legfőbb ígéretünk, hogy csak akkor megyünk el, ha az ügyfél már érti a gép működését és képes azt használni is.” Ez nagyszerűen mutatja, mennyire fontosnak tartja a cég, hogy az üzlet ne csak egy adott berendezés, megoldás eladásából álljon.

A GGW Gruber ennek érdekében szükség esetén előzetesen felkeresi partnereit, hogy együtt találják meg a megfelelő megoldást. Ezek után a gépet, a szükséges szoftverrel együtt kiszállítják, telepítik, beállítják, majd megtartják a tréninget. A cég szükség esetén természetesen szervizelési, karbantartási, újrakalibrálási és programozási feladatokat is végez, mindemellett pedig személyes tanácsadással is állnak ügyfeleik rendelkezésére.

Magyarországi képviselet

A GGW Gruber központja Bécsben található, de van egy leányvállalatuk Ajkán, valamint szerviz bázisaik Szekszárdon és Kecskeméten. Az ajkai telephely képzési központtal és mérőlaborral is rendelkezik, a megfelelő megoldások kialakítását, az eszközök, berendezések kiválasztását és telepítését pedig a vállalat magyarországi mérnöki csapata végzi.

A GGW Gruber termékei és szolgáltatásai ideális megoldást jelentenek az autóipar résztvevőinek, legyen szó motorról, felfüggesztésről, erőátvitelről vagy éppen karosszériamunkáról. Hozzáállásuk és szakképzett alkalmazottaik pedig gondoskodnak arról, hogy a felmerülő problémákra a lehető legjobb megoldást találják meg. Johannes Riha hozzáteszi: “Azt szoktuk mondani: jöjjön el hozzánk problémájával, mi pedig megmutatjuk, hogyan oldja meg.”

További információ:

A GGW Gruber hivatalos magyar nyelvű honlapján.

Megosztás
[
    ]