Mazak Tréning Akadémia – a hazai szerszámgépipar új, interaktív oktatási rendszere

A Yamazaki Mazak közép-európai részlege 2004-ben kezdte meg működését, melynek részeként a magyaror­szági Mazak képviselet széleskörű piaci szektornak nyújt támogatást. A piaci szegmensek között megtalálható a járműipar, az energiagazdálkodás és az ezekhez kapcsolódó beszállítói iparágak.

m151112_37

Az új, magyar Technológiai Központ stratégiai támogatást nyújt a hazai piac­nak, valamint a környező országokban élő ügyfelek számára is (Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában), ezért az új központ megnyitásával egy időben a Mazak megalapította a magyarországi Mazak Tréning Akadémiát. Az új szakmai oktatási rendszer a Magyarországon, valamint a fent említett országokban élő ügyfeleknek ajánl speciális szakmai oktatásokat és továbbképzéseket, Mazak gépeik maximális gyártási teljesítményének és élettartamának elérése érdekében.

A Tréning Akadémia megalapításával a Mazak egy teljesen új szakmai oktatási struktúrát vezet be Közép-Európában, mellyel három különböző szempontból segíti a szerszámgép piac résztvevőit.

Elsőként azoknak a felhasználóknak nyújtanak szervezett oktatásokat, akik új gépeket vásárolnak tőlük, első alkalommal. Először számukra fejlesztették ki a programozási oktatást, a gépbeállítási és gépkezelői tréninget, valamint a gyakorlati továbbképzési programot mind a Mazak Központban, mind a felhasználók telephelyén.

mazak_trening_terem

Rajtuk kívül azonban, a már aktuálisan Mazak gépeket használó partnerek számára is ajánlják a továbbképzéseket, a technikai ismeretek megújításának és bővítésének céljából. Többféle tréninget és oktatási programot nyújtanak a különböző gyártási szegmensekben érdekelt ügyfelek számára.

A megújult, interaktív oktatási rendszer keretein belül a résztvevők lehetőséget kapnak arra is, hogy egymás közt megoszthassák eddigi tapasztalataikat a Mazak gépeikről, valamint megvitathassák felmerülő technikai kérdéseiket a gépek üzemeltetésével és karbantartásával kapcsolatban, így segítvén egymást is.

Mazak_technologiai_kozpont

Újdonságként, egy egyedi oktatási területet is kialakítottak a 736 m²-es magyar Mazak bemutatóteremben, amely lehetővé teszi a résztvevő partnereknek, értékesítési szakembereknek és alkalmazástechnológusoknak, hogy kellemes környezetben tekintsék meg a gépeket, a termékbemutató videókat és a legújabb fejlesztéseket.

A Mazak Tréning Akadémia célja, hogy egy logikus, lépésről-lépésre kialakított komplex oktatást nyújtson a gépkezelőknek, programozóknak és menedzsereknek, melynek elsajátításával egy professzionális gyártási stratégiát alakíthatnak ki szerszámgépeikkel.

Amennyiben szeretné tovább fejleszteni cégének gyártási stratégiáját és hatékonyságát, a Mazak örömmel várja Önt és kollégáit a magyar Technológiai Központban, az új Tréning Akadémián.

További információ

Elektronikus tájékoztató igényelhető a következő e-mail címen: info@mazak.hu

www.mazakeu.hu

Megosztás
[
    ]