LNS QLS 80 S2 automatikus rúdadagoló a PREVOTEX Hungary Kft-től

Az LNS kizárólagos magyarországi képviselője, a PREVOTEX Hungary Kft., bemutatja az LNS Quick Load Servo 80 S2 automatikus rúdadagolót. 

A Quick Load Servo 80 S2 rövid rúdanyagok automatikus adagolására lett tervezve, és elsősorban szabványos alkalmazásokhoz ajánlott. A gép a 6-80 mm átmérőjű, 350-1605 mm hosszú rudak adagolására alkalmas, meghajtása fogazott szíjjal történik, emellett pedig számos pozitív tulajdonsággal bír.

qls80s2_web

  • Gyors, megbízható teljesítmény

A termelékenység szempontjából a sebesség és a megbízhatóság a két legfontosabb szempont egy gép esetében. Kialakításának köszönhetően, a Quick Load Servo 80 S2 a műveleteket rekordgyorsasággal hajtja végre: a betöltési ciklus ideje minimális, a tolórúd nem termeléssel kapcsolatos mozgása pedig rendkívül gyors, így az üresjárat ideje is alacsony.

  • Automatikus átmérőváltás

Az átmérőváltás a gyártási költség egyik fontos eleme – a gyorsabb váltás kevesebb üresjárati időt, ezáltal kevesebb költséget eredményez. A Quick Load Servo 80 S2 automatikus átmérőváltó rendszerrel van felszerelve, mellyel mindössze 10 másodperc szükséges az új átmérő konfigurálásához.

Az egyértelmű vezérlésnek köszönhetően mind a beindítás, mind az átmérőváltás rekordidő alatt hajtható végre. Az adagoló automatikus vezérléséhez elegendő szimplán az új átmérőnek, a rúd profiljának és a munkadarab hosszának megadása.

Intuitív vezérlő rendszer

Intuitív vezérlő rendszer

  • Szervo motor

Az LNS szervo motorral vezérelt technológiájának köszönhetően, a Quick Load Servo 80 a piacon egyedülálló helyzetbeállító pontosságra képes, mely lehetővé teszi a rudak precíz vezérlését anélkül, hogy azok ütköznének a revolverfejjel. Ezt „soft touch” (puha érintés) helyzetbeállításnak hívják.

A szervo motor két üzemmódban használható:

  1. Nincs ütköző a revolverfejen: A rúdadagoló vezérli a rúdanyag bevezetését egy szűkítő eszköz segítségével.
  2. Ütköző a revolverfejen: A rúdanyag bevezetése az esztergagéptől függ; a rúd a revolverfej ütközőjéig megy.

Manuális csere esetén a tolórúd ütközőként használható.

A szervo motor üzemmódjai

A szervo motor üzemmódjai

  • Egyszerű használat

Az LNS gépeinél elsődleges szempont a felhasználóbarát és egyszerű használat. A Quick Load Servo 80 S2-nél nincsenek beállítások, minden automatikusan működik, IT rendszere átlátható, könnyű kezelhetőséget biztosít.

  • „Easy Clic” toló rendszer

Az LNS, a széles átmérőtartomány lefedése érdekében, három tolórudat biztosít, melyeket az “Easy Clic” rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen lehet cserélni.

"Easy Clic" toló rendszer

“Easy Clic” toló rendszer

  • Kiváló szerelhetőség

A Quick Load Servo 80 S2, igény szerint, oldalirányú vagy hosszirányú mozgató eszközzel szerelhető, melyek megkönnyítik az esztergafőorsóhoz való hozzáférést. Így jelentős mennyiségű idő takarítható meg főorsó szűkítők és egyéb eszközök felszerelésekor. Az LNS által biztosított főorsó szűkítők javítják a megvezetés minőségét és garantálják a magas fordulatszámot. A gép hátsó és első adagoló rámpával is kapható.

ForrásPREVOTEX

További információ:

Az LNS kizárólagos hazai forgalmazója, a PREVOTEX Hungary Kft. honlapján. Az LNS hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]