Kimagasló minőség kedvező áron – DMG MORI szolgáltatások árgaranciával

A DMG MORI a kedvező áron kínált pótalkatrészektől és orsókarbantartási szolgáltatásoktól kezdve, egészen a teljes szolgáltatási csomagokig terjedő 5 új ajánlattal bizonyítja ügyfelei iránti elkötelezettségét.

A fémmegmunkálásban a gyártási technológiák tökéletes megbízhatósága éppen olyan fontos, mint az innovatív és hatékony szerszámgépek. Pontosan ez az, amit a DMG MORI biztosít ügyfelei számára, kibővített szolgáltatási ajánlatai révén. A szolgáltatások kimagasló minősége és a kedvező árak tükrözik a vállalat hozzáállását, melyet röviden így foglalhatnánk össze: első az ügyfél!

A DMG MORI portfóliójának technológiai fejlesztése minden esetben szigorúan a szolgáltatások folyamatos optimalizálása mellett zajlik. Az ügyfelektől kapott visszajelzések – melyekre a vállalat különösen nagy figyelmet fordít, és választ is ad azokra – kulcsszerepet játszanak ebben a folyamatban. Ahogy Dr. Maurice Eschweiler, az Industrial Services igazgatótanácsának tagja mondta: „Az a célunk, hogy az 5 szolgáltatási ajánlattal kielégítsük a kedvező árú, kiváló minőségű szolgáltatások iránti nagy keresletet. Ami nem kis feladat!”

Árgarancia minden alkatrészre

Az ügyfelek iránti mély elkötelezettségének megfelelően a DMG MORI mostantól árgaranciát vállal az alkatrészekre. Ez azt jelenti, hogy ha az ügyfél legalább 20%-kal olcsóbban tud megvásárolni egy alkatrészt valahol máshol, a vállalat az árkülönbség 100%-át visszatéríti a vásárlónak. Dr. Maurice Eschweiler hozzátette: „Mindez azt jelenti, hogy biztosítani tudjuk az ügyfelek számára, hogy kedvező áron jussanak hozzá az eredeti gyártótól származó alkatrészekhez.” Sőt további költségmegtakarítási lehetőségek is elérhetők: „Az online felületen érkező rendelések esetében a szállítás ingyenes.”

Orsókarbantartási szolgáltatások a legjobb áron, közvetlenül a gyártótól

A DMG MORI továbbra is maximális szakértelmet biztosít az orsóval kapcsolatos szervizszolgáltatások esetében, azonban az árképzés struktúrája jelentősen megváltozott. A 18.000 SK-40-es orsó esetében például a vállalat teljes árgaranciát vállal. A szolgáltatások az orsók fix árú professzionális szervizelésétől egészen az orsók cseréjéig terjednek. Ilyen esetekben vagy egy teljesen új, vagy egy szakértők által felújított orsó kerül beszerelésre. Dr. Maurice Eschweiler szerint ez rendkívül előnyös lehet: „Több mint 1.000 orsó van raktáron, melyek azonnal elérhetők ilyen esetekben.”

orsókarbantartás

Jelentősen csökkent szervizköltségek az átalánydíjnak köszönhetően

A DMG MORI által bevezetett, átláthatóbb átalánydíjas szervizszolgáltatások lehetővé teszik, hogy szervizenként és technikusonként számított egyszeri díjat fizetve csökkentsük a karbantartási munkálatainkra fordított összeget. Nincsenek többé plusz költségek az utazási idő, a megtett kilométerek, a plusz kiadások és apró alkatrészek miatt. Mindez akár 50 %-os megtakarítást is jelenthet az ügyfél számára.

Szolgáltatások egyetlen full-service csomagban

Mostantól a DMG MORI teljes körű szolgáltatási szerződése az új szerszámgépet vásárlók számára is elérhető lesz. A vállalat full-service csomagjában minden szervizszolgáltatás és alkatrész költségét egy havi átalánydíj fedezi. Még az esetleges ütközések is 100%-ban megtéríthetők, köszönhetően a gépmeghibásodási biztosításnak. Az életciklusra vetített költségek így évente alig érik el a 2%-ot. „Természetesen minden szolgáltatás a gyártótól megszokott minőségben lesz elérhető,” tette hozzá Dr. Maurice Eschweiler. Emellett a DMG MORI által kínált teljes körű szolgáltatások finanszírozására akár lízingszerződés keretein belül is van lehetőség. Sőt, további plusz pont, hogy a 3 éves szerződésnek 3 szerviz alkalom is részét képezi.

full service

Teljes körű felújítás – a gép gyártási kapacitásának 100 %-os visszaállítása

A DMG MORI szolgáltatási portfóliójának egyik kiemelkedő ajánlata, mely már kiállta az idő próbáját, a gépek és az alkatrészeinek teljes körű felújítása. Dr. Maurice Eschweiler szerint ez a szolgáltatás továbbra is elengedhetetlen marad: „Ez az optimális megoldás, ha a felhasználók hosszú távon szeretnék biztosítani a gyártási folyamataik megbízható működését.” A gép gyártási kapacitása 100%-ban helyreállításra kerül, sőt: „Ahol lehetséges, a teljes körű felújítás a szoftverfrissítési és retrofit opciókat is tartalmazza, így a felhasználók továbbra is magas színvonalon végezhetik gyártási folyamataikat.”

teljes körű felújítás

ForrásDMG MORI

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján.

A DMG  MORI Hungary Kft. kapcsolattartója:

Kovács Gábor
Tel.: +36 1 430 16 14
Fax: +36 1 430 16 15
Mobile: +36 30 676 36 21
gabor.kovacs@dmgmori.com

DMG MORI Hungary Kft.
Vegyész u. 17-25, B. Épület
HU-1116 Budapest

Megosztás
[
    ]