PREVOTEX Hungary Kft. – az LNS kizárólagos magyarországi forgalmazója

A PREVOTEX Hungary Kft. 1995-ben alakult, a svájci PREVOTEX SA magyarországi képviseleteként. A vállalat azzal a céllal jött létre, hogy ügyfeleinek minden terméket egy kézből kínálhasson, megfelelve a lehető legszigorúbb minőségi előírásoknak is.

A cég elsősorban szerszámgép kiegészítőkkel, továbbá kézi mérőeszközök, mérőtapintók, forgácsoló szerszámok és kiegészítők, illetve munkadarab- és szerszámbefogók forgalmazásával foglalkozik. Kínálatukban magas minőségű svájci, olasz, német és francia termékek szerepelnek.

Szerszámgép kiegészítők

A PREVOTEX Hungary Kft. elsősorban a svájci LNS szerszámgép kiegészítőit forgalmazza, ezzel is teljesítve a precíziós megmunkáláshoz szükséges elvárásokat. A vállalat termékei között rúdadagolók, forgácskihordók, hűtőfolyadék kezelő rendszerek és légszűrő berendezések szerepelnek, mely perifériák piacán az LNS, az évek során vezető pozícióra tett szert.

A kínálatot a teljesítmény, minőség, megbízhatóság és a felhasználóbarát kivitel jellemzi, ezt igazolja a világszerte működő több, mint 140.000 rúdadagoló és több, mint 120.000 forgácskihordó egység is. A rúdadagolók a belépőszintű megoldásoktól a kifinomultabb rendszerekig minden igényre megoldást nyújtanak (rövid rúdanyagok, hosszú rúdanyagok vagy fél rudak), a világ leggyorsabb átmérő átállási rendszerének köszönhetően pedig biztosítják a kiemelkedő termelékenységet, páratlan rugalmasság és megbízhatóság mellett is.

Az LNS forgácskihordóinak, hűtőfolyadék kezelő rendszereinek és légszűrő berendezéseinek széles skálája lehetővé teszi, hogy az ügyfelek megtalálják a számukra legoptimálisabb termékeket. A forgácskihordók felszerelhetőek a hűtőfolyadékot 50 mikronig szűrő rendszerekkel is.

LNS perifériák a PREVOTEX Hungary Kft. kínálatából

LNS perifériák a PREVOTEX Hungary Kft. kínálatából

Kézi mérőeszközök, mérőtapintók

A vállalat által kínált mérőeszközök között olyan világmárkák találhatóak, mint a TESA, az itpstyli vagy a STANDARD Gage, melyek lefedik a területet az olcsóbb, kezdetlegesebb eszközöktől egészen a magas precíziót biztosító prémium eszközökig. A cég kínálatában egyaránt megtalálhatóak hagyományos és speciális kialakítású, valamint mechanikus és digitális kivitelű tolómérők, mikrométerek és mérőórák, továbbá érdesség- és magasságmérő készülékek, precíziós mérőtapintók (Renishaw, Zeiss, stb. koordináta mérőgépekhez), illetve induktív tapintós hosszmérési eszközök, kijelző egységek.

TESA mérőeszközök a PREVOTEX Hungary Kft. kínálatából

TESA mérőeszközök a PREVOTEX Hungary Kft. kínálatából

Forgácsoló szerszámok és kiegészítők hosszeszterga gépekre

A BIMU esztergálásban alkalmazott kiegészítőivel a PREVOTEX nagy teljesítményű lapkákat, moduláris szerszámtartókat és más kiegészítőket kínál Tornos Deco, Star, Maier, Hanwha és Citizen gépekhez. A kiegészítőkkel akár a 32 mm átmérőjű esztergálás és leszúrás is megvalósítható, elsősorban orvosi, fogászati és mikromechanikai területeken.

Munkadarab és szerszám befogás

A cég a munkadarab és szerszám befogás területén is rendkívül széles skálán, több világmárka kínálatával igyekszik megfelelő megoldást kínálni a különböző igényekre. Az LNS, PCM, Schaublin és Serge Meister termékek között találhatóak precíziós szorítópatronok, patronos tokmányok, vezető patronok, menetfúró befogók, precíziós szerszámtartók, üregelő szerszámok, tolórúd patronok és forgó végek a legtöbb szerszámgép típushoz.

További információ:

Az LNS kizárólagos magyarországi forgalmazója, a PREVOTEX Hungary Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]