Kiállítói jelentkezés a 2017-es MACH-TECH és Ipar napjai kiállításokra

2017-ben május 9-12. között kerülnek megrendezésre a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítások, melyekre a kedvezményes kiállítói jelentkezési határidő: 2016. október 31.

IN_MACHTECH_beharangozo

2015-ben az IPAR NAPJAI és MACH-TECH nemzetközi kiállítások együttesen a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont “A” és “G” pavilonját megtöltve került megrendezésre. 19 ország 386 kiállítója, köztük 111 külföldi cég mutatta be a kiállítás tematikájához kapcsolódó termék- és szolgáltatáskínálatát. Bemutatták többek között napjaink elektronikai, automatizálási, gépipari, robotika, hegesztéstechnikai, energetikai, IT és beszállítóipari újdonságait.

A gépipar hazai fellegvárába 39 országból 15 ezer látogató érkezett. Néhány ország – köztük Tajvan, Németország és Ausztria – pedig közösségi standdal jelentkezett.

A kiállításról készült összefoglaló videó az alábbiakban tekinthető meg.

 

 Jegyezze fel naptárába már most a 2017-es dátumot, és jelentkezzen akár 14%-kal kedvezményesebb területbérleti díjon!

A jövő évben újra megrendezésre kerülő szakkiállítások célja összehívni és bemutatni az ipar szinte minden ágazatát, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kaphassanak információt a szakmai trendekről. Továbbá a rendezvény lehetőséget teremt arra, hogy a résztvevők kihasználhassák az ágazatok közötti szinergiát.

Újdonságok 2017-ben

A kiállítók érdekeit és kéréseit, valamint a nemzetközi trendeket figyelembe véve, újdonságok kerülnek bevezetésre, úgy, mint az új pavilonkiosztás a könnyebb átláthatóság és a szorosabb iparági szinergia érdekében, valamint az eddigiektől eltérő látogatói beléptetés.

Továbbra is kiemelt tematika – IPAR 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2017-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

Application Zone gyakorlati bemutató!

A rendezvényt a gazdag konferenciaprogram mellett idén is a már hagyományosnak mondható Application Zone – Gyakorlati bemutató kíséri majd.

Kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók részére: 2016. október 31.

jelentkezés: iparnapjai@hungexpo.hu

További információ

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.iparnapjai.hu, iparnapjai@hungexpo.hu

Megosztás
[
    ]