ELBO Controlli Sethy Six precíziós szerszámbemérőgép

Az ELBO Controlli Sethy Six szerszámbemérőgép teljes mértékig kielégíti akár a magas pontosságot megkövetelő, sok szerszámmal végzett, bonyolult forgácsoló megmunkálásokhoz szükséges szerszámbemérési igényeket.

Az Elbo Controlli Sethy Six mérőgéppel 400 mm-es átmérő és 600 mm-es magassági tartományban tudjuk méréseinket elvégezni. A gép pontosságát és értékállóságát a konstrukciós kialakítása biztosítja. A mérőgép vázszerkezetének fő elemeit természetes gránitból készítik, az illeszkedő felületeket spirálrugós felfüggesztéssel rögzítik és nagy pontossággal köszörülik fel, mely köszörülés biztosítja a méterenkénti 2 mikronos síklapúsági tűrést.

A burkolatokat korrózióálló acélból készítik, a mozgó szerkezeti egységeket egyenként két prizmatikus vezetékpár vezeti, pneumatikus fékrendszerrel. A tárgyorsó futási pontossága 4 mikronon belül van, mely orsóadapterek segítségével a legtöbb manapság használatban lévő szerszámbefogó illeszthető: HSK, BT, ISO, VDI. A mechanikus kialakítás biztosítja az 1 mikronos mérési felbontás elérését, a C-MOS szenzoros, telecentrikus optikai rendszerrel akár 30-szoros nagyítás is elérhető.

ELBO Controlli Sethy Six szerszámbemérő gép

ELBO Controlli Sethy Six szerszámbemérő gép

A mérőgép 15”-os, színes érintőképernyővel van felszerelve, így biztosítva a könnyű kezelhetőséget. A gép hatékonyságát tovább növeli a számítógépének felszereltsége: INTEL processzor, SSD háttértár, illetve LINUX alapú operációs rendszer. A mérőgép szoftveres felszereltsége teljes mértékig biztosítja a gépi nullpontok kezelését, intuitív módon történő bemérések elvégzését, a programnak tanítható poszt-processzor műveletek elvégzését, illetve a bemért szerszámok geometriai adatainak, korrekcióinak tárolását a szerszámlistában. A szerszámbemérő gép támogatja továbbá a mágneschip-es szerszám azonosítási rendszer alkalmazását is.

ForrásELBO Controlli

További információ:

Az Elbo Controlli mérőberendezések hazai forgalmazója, HÓD Industrial Solutions Kft. honlapján.

Az ELBO Controlli hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]