Általános gépektől az egyedi megoldásokig – bemutatkoztak a Thonauer termékei

2016. szeptember 20. és 23. között, a Thonauer Kft. budakeszi telephelyén mutatkoztak be a cég tevékenységére jellemző berendezések és megoldások. A kiállított eszközök mindegyike kipróbálható volt a helyszínen, többek között kábelfeldolgozó kis- és nagysorozatú gépek, hegesztő rendszerek, öntészeti és tömítő-ragasztó gépek, de ízelítőt kaphattak az érdeklődők a Thonauer Kft. egyedi gépes megoldásaiból is.

Alföldy-Boruss Áron ügyvezető köszöntötte a résztvevőket.

Alföldy-Boruss Áron ügyvezető köszöntötte a résztvevőket.

A rendezvényen lehetőséget kaptak bemutatkozni a Thonauer beszállítói is, többek között a Komaxwire, a KabaTec, és a Mecalbi képviselői mutatkozhattak be.

Csapatunkkal 21-én vettünk részt a rendezvényen, ahol a szokásos napi menetrend szerint először Alföldy-Boruss Áron ügyvezető köszöntötte a résztvevőket majd nagy vonalakban ismertette a cég tevékenységét, termékeinek és szolgáltatásainak körét, illetve felvázolta a nyílt nap programját. A rövid bevezetőt követően a Thonauer Kft. partnerei, beszállítói, valamint a kiállított termékek gyártóinak képviselői mutatkozhattak be.

2016_09_21-thonauer_nyilt_nap_12

Kokavecz László, a Thonauer Kft. egyedi gépes üzletágának vezetője mutatta be a megvalósított projekteket.

Külön kiemelendő, hogy a Thonauer Kft. az egyedi gépes megoldásaira is egyre nagyobb hangsúlyt fektet. Kokavecz László, a Thonauer Kft. egyedi gépes üzletág és a cégnél folyó fejlesztések vezetője előadásában a száraz információk helyett a megvalósult projektek bemutatására koncentrált. Kihangsúlyozta, hogy a kábelfeldolgozásban szerzett több évtizedes tapasztalatnak, a széles termékportfóliónak, a nemzetközi kapcsolatoknak, illetve a jelentős szerviztapasztalatnak köszönhetően a jelölés, szerelés, valamint az ellenőrzés területére is képesek egyedi megoldások fejlesztésére.

A partnercégek képviselői mutatták be a kiállított gépek képességeit.

A partnercégek képviselői mutatták be a kiállított gépek képességeit.

Az előadások végeztével a személyes konzultációkra is lehetőség adódott, ahol kisebb csoportokban minden résztvevő megismerhette, hogyan illesztheti a cég termékeit a saját gyártási folyamataiba.

A személyes megbeszéléseken a partnercégek, többek között a Komaxwire, a KabaTec, és a Mecalbi képviselői is részt vettek, akik részletes információkkal szolgáltak a kiállított gépekről és berendezésekről.

További információ

A Thonauer Kft. honlapján.