WNT TOTAL TOOLING = Minőség x Szolgáltatás2

A WNT tapasztalt területi képviselői, irodai technikusai, ügyfélszolgálati munkatársai és logisztikai szakértői kivétel nélkül azon dolgoznak, hogy döntő versenyelőnyhöz juttassák a vállalat ügyfeleit a TOTAL TOOLING alkalmazásával, amely optimális szolgáltatásokkal párosítja a kiváló termékminőséget.

total_tooling_slider

De mi is az a TOTAL TOOLING pontosan?

A Koncepció

A TOTAL TOOLING létrehozásának hátterében a WNT megalapításakor meghatározott koncepció – ügyfélközpontú tanácsadás, jó minőségű szerszámok és rendkívül gyors szállítás – áll. Az alkalmazás ezt az elképzelést viszi tovább, változatlan tartalommal.

TOTAL TOOLING = MINŐSÉG x SZOLGÁLTATÁS²

  • Ügyfélközpontú tanácsadás

A cég nem egyszerű értékesítőket alkalmaz, hanem olyan értékesítés-orientált kiegészítő képzéssel rendelkező szakembereket, akik jártasak a forgácsolásban, beszélik az ügyfelek nyelvét és saját, személyes tapasztalataikat, illetve műszaki tudásukat is fel tudják használni a tanácsadásban. A speciális kérdésekben a WNT alkalmazástechnikusai telefonon is tudnak segítséget nyújtani, így a problémamegoldásban a távolság sem jelent gondot.

  • Jó minőségű szerszámok

A magas színvonalat a gondosan kiválasztott gyártók (többek között a WNT anyavállalata, a Ceratizit) és beszállítók biztosítják, akikkel a WNT hosszú évek óta áll üzleti kapcsolatban. A kiváló minőségű szerszámokat a WNT katalógusa foglalja össze, ami minden leányvállalat országában a helyi nyelven jelenik meg és több, mint 45.000 szerszámot tartalmaz, minőségi leírásokkal és forgácsolási adattáblázatokkal kiegészítve.

  • Gyors szállítás

A WNT katalógusában található szerszámok 99%-a már akár a rendelést követő munkanapon az ügyfél kezében lehet. Ehhez nem kell mást tennie, mint, hogy felhívja az ügyfélszolgálat ingyenes telefonszámát, vagy bejelentkezik a WNT online áruházába, és 19 óráig leadja rendelését.

Ennél is gyorsabban juthat a kívánt termékhez a Tool-O-Mat szerszámkiadó automatán keresztül, amely közvetlenül az ügyfél gyáregységében működik és a legfontosabb szerszámokat tartalmazza. A szerszámok így mindig rendelkezésre állnak, és még az utánpótlással sem kell foglalkozni, a készlet fogyásáról ugyanis az automata értesítést küld a WNT-nek, rövid időn belül pedig megtörténik a feltöltés.

ForrásWNT Magyarország Kft.

További információ:

A WNT Magyarország Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]