Ipar Napjai 2016 – bemutatkozik a GO98 Bt.

A 2016-os Ipar Napjain ismét részt vett a főként ipari szerszámgépek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó GO98 Bt. Az 1998-ban alapított vállalat több világszínvonalú gyártó képviseletét látja el Magyarországon (a GO98 Bt. többek között a HEIDENHAIN hivatalos magyar képviselője), amely a szerszámgépek értékesítése mellett magába foglalja a teljeskörű szolgáltatásokat, szervizelést és az alkatrészek pótlását.

A rendezvényen bemutatásra került többek között a cég által forgalmazott AVIA X-5 szimultán öttengelyes, dönthető fejes, integrált körasztalú szerszámgép. Az 5 tengely szimultán mozgatásával a legkomplexebb feladatok is elvégezhetők, kiválóan alkalmazható ezért bonyolult 3D felületek megmunkálásához. A látogatók megtekinthették az AVIA VMC 800 négytengelyes, függőleges megmunkálóközpontot is, melynek merev kialakítása, nagy munkatere, pontossága és a piacon legmagasabb asztalterhelhetősége nélkülözhetetlenné teszi a kihívást jelentő fémmegmunkálási feladatokban.

go98_article

A kiállított gépek HEIDENHAIN vezérlésűek, melynek működésébe szintén bepillanthattak a rendezvényre látogatók. Az iTNC 530 műhelyorientált pályavezérlő, számos funkciójával, (optimalizált pályakövetés, különleges szabályzási stratégiák, digitális hajtásszabályzás) kiválóan használható marógépekhez, illetve megmunkáló központokhoz. A TNC 640 pályavezérlő a marás mellett képes maró-esztergáló kombi folyamatokat is vezérelni, ezért kifejezetten az öttengelyes megmunkálógépekre lett kifejlesztve. Optimalizált felhasználói felülete egyszerű használatot tesz lehetővé, mozgásvezérlőjének, rövid mondatfeldolgozási idejének és az egységesített digitális tervezésnek köszönhetően kiemelten gyors megmunkálásra és a lehető legpontosabb pályakövetésre képes, nagyszerűen alkalmazható ezért 3D kontúrok megmunkálására.

További információ:

A GO98 Bt. hivatalos honlapján.