Innovatív ablakfólia óvja életünket és értékeinket

Talán nem is tudatosul bennünk, hogy milyen rejtett veszélyek leselkednek ránk a mindennapok során. Azt például szinte mindenki tudja, hogy az életünk majdnem minden terén jelen lévő ablaküveg igen jelentős balesetforrás, az viszont talán nem annyira közismert tény, hogy egy friss felmérés szerint a robbantásos terrorcselekmények következtében kialakuló sérülések 90%-át repülő üvegdarabok okozzák.  

Dave Cox – Dave Cox 1997 óta dolgozik az ablakfólia piacon. 11 éve a 3M európai ablakfólia divíziójának menedzsere. 2006 óta az EWFA (European Window Film Association) elnöke.)

Dave Cox – Dave Cox 1997 óta dolgozik az ablakfólia piacon. 11 éve a 3M európai ablakfólia divíziójának menedzsere. 2006 óta az EWFA (European Window Film Association) elnöke.)

Az ablaküveg felületek körülvesznek minket. Ott vannak az iskolában, otthon, a kórházban, a szállodában, a bevásárlóközpontban, a reptéren, a vasútállomáson, de ezeknek sajnos csak elenyésző része biztonsági üveg. Betörések, vandalizmus, vagy robbantás esetén kialakulhat olyan vészhelyzet, ahol fennáll a törött vagy repülő üveg okozta sérülésveszély. Ilyenkor nagyon jó tudni, hogy vannak cégek, akik azon munkálkodnak, hogy a lehető legkevesebbre csökkentsék a az ilyen veszélyes üvegfelületek számát a környezetünkben.

Az egyik ilyen vállalat a Persecutor Kft., akivel a 3MHungária Kft. a mai napon kiemelt magyarországi forgalmazói együttműködést kötött. Mindkét vállalat minőségi szolgáltatást, innovatív technológiai megoldásokat nyújt a fenntarthatóságot és a versenyképességet szem előtt tartva.

A kiemelt forgalmazói státusz értelmében a Persecutor Kft. feladatköre kiegészül a fóliát telepítő szakemberek oktatásával, valamint a telepítői hálózat fejlesztésével. Az oktatás és terméktámogatás a 3M részére is kiemelt fontosságú, ezért alkalmazás fejlesztési mérnökein keresztül támogatja a Persecutort a közös célok elérésében.

A 3M teljeskörű védelmi megoldásokkal bíró ablakfóliákat kínál, amelyek nagymértékben megnövelik az üvegfelületek ellenállóságát az erőszakos behatolással- és vandalizmussal szemben, mivel egy láthatatlan védőpajzsot képeznek az ablak- és ajtóüvegek belső felületén, meghosszabbítván a behatoláshoz szükséges időt.

Az új IPP rendszer (Impact Protection Profile – Rögzítő profil) számos lehetőséget biztosít a magán- és kereskedelmi célú ingatlanok tulajdonosainak, így megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb biztonsági és védelmi megoldásokat. A szabadalmaztatott multi-micro rétegtechnológiával készült Ultra fóliák nagymértékben növelik az általános biztonsági szintet és védelmet nyújtanak a betörés, az időjárás vagy egy esetleges robbantás okozta behatások ellen is. Az IPP rendszer és az Ultra Biztonsági & Betörésvédelmi Ablakfólia termékek kizárólag a 3M meghatalmazott ablakfólia kereskedőinél érhetők el.

Forrás:uniomedia

További információ

A 3MHungária Kft. és a Persecutor Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]