Idén újra: FANUC InHouse Show – szerszámgép és fémipari napok

Ahogy a korábbi években, idén is megrendezésre kerül a FANUC InHouse Show színes programsorozata. A rendezvényen a kiállításnak helyt adó FANUC mellett a partnercégek is bemutatkoznak, illetve bemutatókkal készülnek a látogatók számára.

FANUC_InHouseShow_article

A cég célja, hogy az újdonságokkal és friss fejlesztésekkel kiegészítve komplett megoldásokat nyújthasson megrendelői számára, éppen ezért nem csak a kiállítás erejéig szól a szoros együttműködésük a társkiállítókkal.

cncmedia_orangehr

Fókuszban a Szerszámgépek és a Robotos kiszolgálás

A Műanyagipari napok után további két tematikus rendezvénnyel is várja látogatóit a FANUC InHouse Show, ezek pedig a szeptember 28-án megrendezésre kerülő Szerszámgép tecnológiai nap, illetve 29-én és 30-án a Fémipari napok. Az eseménysorozat célja a komplex gyártási megoldások bemutatása, valamint az újdonságok megismertetése az érdeklődőkkel. A hangsúly a termelékenység, a megbízhatóság és a hatékonyság növelésére szolgáló eszköz- és tudáskészlet bemutatása. Ez az eszköztár pedig nem csak a már FANUC gépekkel dolgozó felek számára lehet hasznos, a rendezvényen az új felhasználók is megismerkedhetnek a FANUC Robodrill szerszámgépek előnyeivel és tulajdonságaival. A rendezvényen a gyártástechnológiák ismertetése mellett hasznos tanácsokat is kapnak a résztvevők, a munkadarabok megmunkálához, melyeket a nap végén gyártási körülményeket teremtve egy technológiai bemutatón a gyakorlatban is láthatnak.

A Fémipari napok célja a fémipari feladatok bemutatása és az ahhoz kapcsolódó technikai ismeretek bővítése. A hangsúly ezúttal a Robodrill szerszámgépek és a Robocut huzalszikra forgácsológépek robotos kiszolgálásán van. Ezzel a teljesen automatizált gyártási folyamatok bemutatása a cél. A technológiai bemutatókon túl kapcsolódó szakmai beszélgetéseket is hallgathatnak az érdeklődők.

A rendezvény alatt kötetlen beszélgetésekre és szakmai egyeztetésekre is lehetőség van akár a grill- és sörsátorban is.

Kattintson ide a regisztrációhoz!

Cím: 2045 Törökbálint, Torbágy utca 20.
2016. szeptember 28. Érkezés: 09:00 Szerszámgép technológiai nap
2016. szeptember 29-30. 09:00-16:00 Fémipari Napok

További információ

A FANUC Hungary Kft. honlapján vagy a marketing@fanuc.hu – n keresztül.

Megosztás
[
    ]