Renishaw FixtureBuilder munkadarab-befogási elrendezések tervezéséhez

A Renishaw bemutatja a FixtureBuilder 3D-modellező szoftvert, ami a munkadarabok befogásának megtervezésében, dokumentálásában és az offline programozásban nyújt segítséget.

Renishaw_FixtureBuilder_cikk1

A FixtureBuilder 3D-modellező szoftvercsomagot munkadarabok befogásának offline tervezésére és dokumentálására fejlesztették ki.A FixtureBuilder 3D-modellező szoftvercsomagot munkadarabok befogásának gyártósoron kívül végzett tervezésére és dokumentálására fejlesztették ki.

A szoftver segítségével a mérendő munkadarab CAD-modellje importálható, így a rögzítés pontosan és egyszerűen megtervezhető. A teljes beállítás a munkadarabbal együtt exportálható a mérőprogramba, olyan univerzális fájlformátumokat használva, mint pl. az IGES, a SAT, a STEP stb. A Renishaw kiváló méréstechnikai szakértelmén alapuló FixtureBuilder számos előnyt kínál ügyfelei számára.

Renishaw_FixtureBuilder_cikk3

Az alábbi jellemzők révén a FixtureBuilder páratlanul egyszerű használatot tesz lehetővé:

  • Áttekinthető, rendezett alkatrészkönyvtárak;
  • Intelligens áthúzási (drag-and-drop) funkció;
  • Alkatrészek gyors kezelése;
  • Egyszerűen használható kényszermechanizmusok.

Renishaw_FixtureBuilder_cikk2

A szoftver teljes körű CAD-kompatibilitása és az egyedi könyvtárak létrehozásának lehetősége tovább fokozza a felhasználói élményt. A FixtureBuilder egyik legnagyobb előnye a ‘Build it’ (Létrehozás) funkció, ami a szoftvercsomag összes felhasználójának rendelkezésére áll. Minden egyes befogási művelet megtervezésekor automatizálja a műveleti utasításokat és az anyagjegyzéket, elősegítve a minőségügyi szabványok betartását és a termékrendelést.

A szoftver révén a Renishaw összes meglévő és új ügyfele tovább fokozhatja a Renishaw befogókészülékek és egyéb mérőeszközök hatékonyságát. A szoftver a Renishaw forgalmazói hálózatának tagjaitól és a Renishaw webáruházából egyaránt beszerezhető. Kérésre 7 napig működő próba verzió is elérhető.

ForrásRenishaw

További információ

A Renishaw hivatalos honlapján.

 

Megosztás
[
    ]