RADAN Radmanager – Hatékony technológia a táblakiosztások elkészítésére

A Radmanager egy egyszerű megoldás arra, hogy a vásárlói megrendelés adatait rögzítsük, és azt a Radan-on belül, táblakiosztási projektté alakítsuk. Ez lehetővé teszi, hogy az alkatrészekre vonatkozó különböző vevői megrendeléseket egy táblakiosztási projektben összesítve, maximalizáljuk a hatékonyságot és az anyagfelhasználást.

Előnyei:

  • Több megrendelés esetében is könnyen elkészíthető táblakiosztás, a hatékonyság és a lemezfelhasználás maximalizálásával
  • Vevői megrendelések kezelése a táblakiosztási munkafolyamat során
  • Maradékanyag minimalizálása
  • Közvetlen adatkapcsolat a Radan CAD/CAM szoftverrel
  • A gyorsaság és pontosság növelése a meglévő ERP-rendszerekkel történő kommunikáció révén
  • A felhasználói hibák minimalizálása alapértelmezett értékekkel a táblakiosztási projektek létrehozása során

Alkatrészek

A gyártott alkatrészekre vonatkozó információk eltárolhatók, így az ismétlődő megrendelések könnyedén rögzíthetők. Az alkatrészre vonatkozó adatok összegyűjthetők meglévő szimbólum fájlokból, vagy manuálisan rögzíthetők, amennyiben az adott szimbólum még nem létezik. A kiegészítő információk, például egy kép, a kapcsolódó CAD fájl és a gyártási adatok is az adott alkatrészhez kapcsolhatók, így nincs szükség arra, hogy az adatokat újra és újra rögzítsük, amikor az adott alkatrész gyártására kerül sor.

Vevők és megrendelések

A vevők és a megrendelések adatait is úgy vihetjük fel, ahogyan az számunkra a leginkább megfelelő. Minden egyes megrendelés sokféle alkatrészt tartalmazhat, és a megrendelés állapota azonnal látható, mielőtt megnyitnánk, hogy részletesebb információt kapjunk róla.

Ha szervezetünk rendelkezik ERP rendszerrel, akkor az adatok CSV fájlból is kinyerhetők. Így elkerülhető az adatbevitel duplikálása, amely mindig magában hordozza a gépelési hiba lehetőségét.

Táblakiosztás létrehozása

A Radan táblakiosztási projektjei úgy hozhatók létre, hogy azok bármely kívánt kritériumnak megfeleljenek. A teljes kiosztás megvalósítható az egyes megrendelések esedékessége alapján, vagy az azonos anyagból készült, azonos vastagságú alkatrészek is összegyűjthetők és kioszthatók. A felhasználói interfész megkönnyíti a kritériumoknak megfelelő alkatrész-csoportok megtalálását, és a táblakiosztási projektbe foglalva, azonnal megkezdhető a vágási munkafolyamat.

Amint a táblakiosztási projekt elkészült, a végrehajtás a Radan-ban már a normál menet szerint történik. Bármilyen, a kiosztott alkatrészek mennyiségében bekövetkező változás visszaküldhető a Radmanager-nek, lehetővé téve, hogy valamennyi, kiosztásra nem került alkatrész hozzáadható legyen egy másik projekthez. Ez segít abban, hogy úgy alkossunk táblakiosztási projektet, hogy ne keletkezzen maradékanyag, amely értelemszerűen újabb kezelést igényelne.

Azok az alkatrészek, melyek a gyártás során selejtezésre kerültek, manuálisan rögzíthetők a vevői megrendelésnél, lehetővé téve, hogy, minél hamarabb, pótalkatrészek kerüljenek kiosztásra.

Forrás Radan

További információ

A Radan hivatalos weblapja.

A Radan hivatalos hazai forgalmazója az Enterprise Group.

Megosztás
[
    ]