Kiállítások hónapja az M+E Kft-vel

Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. japán, tajvani és brazil gyártók termékeinek magyarországi képviseletét látja el folyamatosan bővülő kínálattal. Az M+E Kft. számára 2016. májusa a kiállítások hónapja volt, házi kiállításuk és az Ipar Napjai során is nagy érdeklődéssel fogadták termékeiket a látogatók.

Az M+E Kft. az értékesítés mellett teljes körű szolgáltatásokat nyújt, így az üzembe helyezés, betanítás és szervizszolgáltatás biztosításával elősegítik ügyfeleik hatékonyságának növelését. 2005 óta saját bemutatóteremmel is rendelkeznek, ami kiváló lehetőséget ad a megvásárolni kívánt szerszámgépekkel való előzetes ismerkedésre, próbamegmunkálások elvégzésére.

Open House május 4-5.

Az M+E Kft. házi kiállításán az általuk képviselt 8 gyártó összesen 12 szerszámgépét mutatták be. A látogatók találkozhattak a Brother, a Toyoda és a Hartford megmunkáló központjaival, a Nakamura-Tome esztergájával, valamint a Romi által fejlesztett esztergával és megmunkáló központtal. Emellett egyéb szerszámgépek, például a Mitsubishi huzalos és tömbös szikraforgácsoló gépei, az Okamoto palástköszörűje és a Filtermist olajköd elszívó berendezései is kiállításra kerültek.

A délelőtti programok során az általuk forgalmazott márkák bemutatására, valamint a szerszámozást végző Lovász Forgácsoló Kft. bemutatkozására került sor. Ezt követően megmunkálási bemutatók keretein belül a látogatók élőben is megtapasztalhatták a szerszámgépek képességeit. A Nakamura-Tome AS200LMYS 2 orsós, hajtott szerszámos, Y tengelyes esztergán, valamint a Toyoda FH500J vízszintes megmunkáló központon és a Brother Speedio R650X1 palettacserélős függőleges megmunkáló központon végzett megmunkálást megtekintve meggyőződhettek a gépek kimagasló teljesítményéről.

IMG_2831_cikk

Ipar Napjai kiállítás május 24-27.

A május végén megrendezett szakkiállítás az ügyfelekkel való kapcsolattartás szempontjából kiemelt fontosságú esemény, melyen az M+E Kft. által forgalmazott megoldásokat különösen nagy érdeklődéssel fogadták a látogatók. Standjukon a Brother Speedio R650X1 megmunkáló központ, a Nakamura-Tome AS200LMYS eszterga és a Mitsubishi MV2400S huzalos szikraforgácsoló berendezés volt megtekinthető.

A kiállításon tapasztalt rendkívüli érdeklődés eredményeképpen a kiállított 3 szerszámgépből 2 gazdára is talált.

me-kiallitas-4

További információ

Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]