Egyedi- és célgépgyártás a Huszár Kft-nél

A megalakulásakor még gmk formában tevékenykedő Huszár Kft. az elmúlt 25 évben teljes mértékben átalakult. A kezdetben két hagyományos szerszámgéppel dolgozó cég először kizárólag kisméretű alkatrészeket gyártott, azonban a folyamatos bővülés hatására mára gépparkjuk és tevékenységi körül is jelentősen bővült. 

A cég azóta számos modern, CNC vezérelt szerszámgéppel, esztergákkal, marógépekkel, szikraforgácsoló gépekkel, köszörűkkel és egyéb berendezésekkel bővítette gépparkját. A modern berendezések vásárlása jelentős fejlődést tett lehetővé, így mára a cég profilja is teljesen átalakult. Elsősorban alkatrészgyártással foglalkoznak, azonban a saját gyártelep, az egyre növekvő kapacitás már a saját tervezésű egyedi célgépek gyártását is lehetővé teszi.

Természetesen a tevékenységi kör és a gyártási kapacitás ilyen mértékű átalakulása a szakembergárda méretére és az alkalmazottak szakmai képzettségégére is kihatással van, így a Huszár Kft. rendkívül nagy hangsúlyt fektet a mára 35 főre bővülő alkalmazotti bázis szakmai képzésére.

https://www.youtube.com/watch?v=Ssm4EQoRzr8

Számos alkalmazási területre fejlesztenek és gyártanak egyedi és célgépeket, amikkel nem csak az adott alkarész megmunkálását, de a szortírozást és az elkészült darabok méretellenőrzését is el lehet végezni. Az általuk gyártott megoldásokban felhasznált méret- és minőség-ellenőrzési technológiák a lehető legmagasabb minőségű termékek gyártását garantálják a felhasználó számára. Célgépeik nagy része teljesen automatizált, amikkel a folyamatos, operátor nélküli gyártás is biztosított.

https://www.youtube.com/watch?v=99YkICYnR50

A Huszár Kft. minden folyamatnál, így az egyedi gépek tervezésénél és gyártásánál is a precizitást, kiváló minőséget és megbízhatóságot tartja a legfontosabb követelménynek, amit az általuk elkészített gépek is tükröznek. Az eddig elkészült gépekkel a megrendelőik jelentősen tudtak csökkenteni, nemcsak az alkatrészekre vetített munkaerő költségen, de a gyártási időn is. Legyen szó akár méret- és minőség-ellenőrzésről, szortírozásról, automatikus adagolásról, hajlításról, szerszámtörés figyelésről, videós felirat-ellenőrzésről, a Huszár Kft. megoldásainak gyors ciklusideje és pontossága biztosítja a megrendelő folyamatainak sikerességét.

További információ

A Huszár Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]