Egyedi csőhajlító berendezések a svéd Herber kínálatában

A svéd Herber elsősorban a modern hidraulikus és elektronikus csőhajlító berendezésekre szakosodva, személyre szabott megoldások gyártásával foglalkozik. Emellett egy szoros együttműködés keretén belül a SOCO termékek európai képviseletét is ellátják. 1945-ös alapítása óta a cég számos olyan újítást vezetett be gyártástechnológiájában, melyek az ügyfeleik egyedi megoldásainak magas szintű kivitelezését segítik.

https://www.youtube.com/watch?v=EyI8SnQ2yZc

Egyedi megoldásaik fejlesztésekor rengeteg opciót kínálnak ügyfeleik számára, hogy az elkészült berendezések teljes mértékben megfeleljenek az elvárásoknak. Az általuk forgalmazott termékek támogatására és karbantartási folyamataira is nagy figyelmet fordítanak. A SOCO Machinery Company Ltd-vel 3 éve kezdték meg kooperációjukat, melynek célja a Herber kínálatának kibővítése és a SOCO termékeinek szélesebb körű európai értékesítése volt. Ennek eredményeképpen a két vállalat között rendkívül szoros együttműködés és jó partneri kapcsolat alakult ki.

Csőhajlító gépeik 8 és 160 mm közti átmérők megmunkálására alkalmasak. Termékeik magas minőségét a tervezési és gyártási folyamatokkal, illetve a beépített alkatrészekkel szemben támasztott szigorú elvárásaik révén biztosítják.

Herber_tube2016_cikk

A Tube & Wire 2016 kiállításra egy 350RL típusú géppel érkeztek, mely a piacon megtalálható egyik leggyorsabb jobbos és balos hajlítást végző gép. A teljes mértékben elektronikus kialakításnak köszönhetően a karbantartási szükségletek és a fogyasztás is optimalizált, emellett az olajfelhasználás nélküli üzemelés által a környezetszennyező hatás is csökkent. A gép vezérlőjének felhasználóbarát szoftvere leegyszerűsíti a vezérlési folyamatokat, jól átlátható rendszerben teszi megfigyelhetővé a gép fontos paramétereit. A standard verzióban elérhető automata tokmányos megfogó, a kezelő biztonságát szolgáló lézeres érzékelő, az elektromos hajtással felszerelt tengelyek és számos más hatékonyságnövelő megoldás mellett rengeteg opció érhető el kínálatukban.

A SOCO és Herber gépeinek hazai forgalmazását a Laxun Kft. (Kelet-Magyarország) és a Metal Trading & Consulting Kft. (Nyugat-Magyarország) végzi.

További információ

A Metal Trading & Consulting Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]