Egyedi csőhajlító berendezések a svéd Herber kínálatában

A svéd Herber elsősorban a modern hidraulikus és elektronikus csőhajlító berendezésekre szakosodva, személyre szabott megoldások gyártásával foglalkozik. Emellett egy szoros együttműködés keretén belül a SOCO termékek európai képviseletét is ellátják. 1945-ös alapítása óta a cég számos olyan újítást vezetett be gyártástechnológiájában, melyek az ügyfeleik egyedi megoldásainak magas szintű kivitelezését segítik.

Egyedi megoldásaik fejlesztésekor rengeteg opciót kínálnak ügyfeleik számára, hogy az elkészült berendezések teljes mértékben megfeleljenek az elvárásoknak. Az általuk forgalmazott termékek támogatására és karbantartási folyamataira is nagy figyelmet fordítanak. A SOCO Machinery Company Ltd-vel 3 éve kezdték meg kooperációjukat, melynek célja a Herber kínálatának kibővítése és a SOCO termékeinek szélesebb körű európai értékesítése volt. Ennek eredményeképpen a két vállalat között rendkívül szoros együttműködés és jó partneri kapcsolat alakult ki.

Csőhajlító gépeik 8 és 160 mm közti átmérők megmunkálására alkalmasak. Termékeik magas minőségét a tervezési és gyártási folyamatokkal, illetve a beépített alkatrészekkel szemben támasztott szigorú elvárásaik révén biztosítják.

Herber_tube2016_cikk

A Tube & Wire 2016 kiállításra egy 350RL típusú géppel érkeztek, mely a piacon megtalálható egyik leggyorsabb jobbos és balos hajlítást végző gép. A teljes mértékben elektronikus kialakításnak köszönhetően a karbantartási szükségletek és a fogyasztás is optimalizált, emellett az olajfelhasználás nélküli üzemelés által a környezetszennyező hatás is csökkent. A gép vezérlőjének felhasználóbarát szoftvere leegyszerűsíti a vezérlési folyamatokat, jól átlátható rendszerben teszi megfigyelhetővé a gép fontos paramétereit. A standard verzióban elérhető automata tokmányos megfogó, a kezelő biztonságát szolgáló lézeres érzékelő, az elektromos hajtással felszerelt tengelyek és számos más hatékonyságnövelő megoldás mellett rengeteg opció érhető el kínálatukban.

A SOCO és Herber gépeinek hazai forgalmazását a Laxun Kft. (Kelet-Magyarország) és a Metal Trading & Consulting Kft. (Nyugat-Magyarország) végzi.

További információ

A Metal Trading & Consulting Kft. hivatalos honlapján.