Magyar, angol és már német nyelven is elérhető a CNC szógyűjtemény

Az Ipar Napjai kiállítással egy időben elindult az azonnal kereshető angol-magyar-német háromnyelvű szógyűjteményünk a cnc.hu oldalon.

Ahogy korábban az angol-magyar szógyűjtemény indításakor, most is az az elsődleges célunk, hogy a mindennapok során felmerülő kérdéses szakkifejezések megtalálása egyszerűbbé tegyük. Az interneten fellelhető forrásokra csak hosszadalmas keresés után rábukkanni, ráadásul gyakran értelmetlen, vagy szakmailag egyáltalán nem releváns fordításokat találunk. Éppen ezért készült korábban az azóta is folyamatosan bővülő szótárunk, melyet most egy harmadik nyelvvel is kiegészítünk.

Már Német nyelven is

Az európai piac domináns szereplői a német vállalatok, melyek termékei a rengeteg hazai és európai üzemben megtalálhatók. Ebből kifolyólag az hazai szakmabeliek gyakran találkoznak német szakszövegekkel, melyekben egy-egy ismeretlen kifejezés magyar, vagy éppen angol megfelelője nehézkesen megtalálható más forrásokból. Erre kínál megoldást a cnc.hu háromnyelvű szótára, melyben azonnal elérhetőek a keresett kifejezések!

A szótárral kapcsolatban bármilyen észrevételt szívesen veszünk, akár további szavakat, valamint azok magyar, angol vagy német megfelelőit is az alábbi címen: info@cnc.hu

A gyűjtemény az alábbi linkeken érhető el:

Angol-Magyar-Német CNC szógyűjtemény

A szógyűjteményben egyaránt kereshető lesz magyar, angol és német kifejezés is.

Megosztás
[
    ]