Együtt a partnerekkel – Enterprise Group az Ipar napjain

A PLM üzletág egyik legfontosabb hazai képviselőjeként az Enterprise Group idén is részt vett a Magyarországon megrendezett ipari szakkiállítások legnagyobbikán, az Ipar Napjain. Az idei kiállításon kiemelt újdonságuk a Solid Edge ST9-es verziója volt.

A Vero Software és a Siemens PLM Software hazai képviselőjeként az Enterprise Group számára az ipari ügyfelekkel ápolt kapcsolatok, az új felhasználók bevonása és a partnerlista folyamatos bővítése jelenti a siker kulcsát. „Nagyon fontos számunkra az, hogy minél jobban együttműködjünk az iparág más képviselőivel, a szerszámgépesekkel, szerszámgyártókkal, így az idei rendezvényen is igyekszünk minél több partnerünkkel közösen megjelenni,” mondta Gyönyörű Attila, a CAM termékvonal vezetője.

Ennek megfelelően a látogatók a kiállításon résztvevő ügyfeleik, a Fanuc, az NCT, a Hurco és a Control System standján is találkozhattak az Enterprise Group által forgalmazott szoftveres megoldásokkal. Emellett újdonságként a Vero Software-t 2014-ben felvásárló Hexagon Metrology-val is partnerként tudtak megjelenni az idei kiállításon. A kiváló partneri kapcsolatokon alapuló rendszer hatékonyságának eredményeképpen tavaly az Enterprise Group érte el a legnagyobb növekedést az Edgecam szoftver értékesítésében. 2015_05_24-28-IN_EPLM_05

Az idei legnagyobb újdonság a Solid Edge ST9 közelgő megjelenése. A felhasználókhoz várhatóan szeptemberben megérkező szoftver újdonságaival és használatával a Solid Edge ST9 honlapjának viedós szekciójában ismerkedhetnek. Az érdeklődők 6 témakörben 18 magyar nyelvű videót tekinthetnek meg, melyek az új verzió legfontosabb képességeit mutatják be. „A tavaly elkezdett tradícióhoz híven idén június 8-9-én ismét megrendezzük az EPLM nyílt napokat, várunk már meglévő felhasználókat és akár új érdeklődőket is,” tette hozzá Czifrák Gábor, vezető értékesítő.

2015_05_24-28-IN_EPLM_02

Ahogy a Solid Edge korábbi verzióinál már megszokhattuk, a fejlesztés során nagy mértékben támaszkodnak a felhasználói tapasztalatokra és visszajelzésekre, ennek megfelelően a tényleges igényeket kielégítő újításokat vezetnek be. A legújabb verziója olyan problémákra is megoldást nyújt, mint a partnerekkel való információcserét megkönnyítő felhő-alapú adattárolás, vagy a valós, gyártás alapú modellezés. Az azonos modellek szerelésbe való beépítési jellemzői, illetve a Szerelési kényszerkezelő a nagy összeállításokkal dolgozó mérnökök számára lehet különösen hasznos funkció, az új rajzkörnyezet pedig több szálon futó rajznézet-frissítést és a rajzalapok egyszerű cseréjét teszi lehetővé. Az ügyfelekkel való zökkenőmentes adatcsere támogatására hozták létre az Adatáttérés varázslót, mellyel más CAD szoftverekből, például a Solidworks-ből származó modellek és a hozzá tartozó rajzok beolvasása is könnyedén megvalósítható. A Solid Edge ST9 újdonságairól korábbi cikkünkben bővebben is olvashatnak.

További információ

Az Enterprise Goup honlapján.

Megosztás
[
    ]