Bemutatkozott az SHM Consulting Kft. termékkínálata az Ipar napjain

Idén sem csalódott az, aki újdonságok reményében kereste fel az SHM Consulting Kft. standját az Ipar Napjai 2016 kiállításon. Érdeklődőkből pedig akadt bőven. Mindez nem véletlen, hiszen az SHM Cosulting Kft. – Horváth Miklós ügyvezető irányítása mellett – immár jó néhány éve végzi sikeresen számos, elsősorban a lemezmegmunkálás területén tevékenykedő olasz gyár közvetlen gyári képviseletét, és helyi szervizcsapatának koordinációját.

Ahogyan azt az ügyvezetőtől megtudhattuk, az általuk képviselt cégek között olyan, nemzetközileg is elismert gyártók szerepelnek, mint a lézervágó gépek, él- illetve panelhajlítók, stancolók gyártásával foglalkozó, innovatív technológiát képviselő Salvagnini vagy a felület-megmunkálás területén ugyancsak a legmodernebb technológiákat alkalmazó, sorjátlanító és különböző felületmegmunkáló gépeket előállító Costa Levigatrici. Ezen kívül a cég ellátja több, a préselés területén élenjáró, nagy múltú olasz gyár magyarországi képviseletét is, mint a Sangiacomo, a Galdabini, illetve a ZANI.

2016_05_24-28-IN_SHM_05_cikk Az idei magyarországi seregszemlére a cég két újdonságnak számító szerszámgépet hozott magával a Salvagnini, illetve a Costa Levigatrici kínálatából, találkozhattunk továbbá egy régi ismerőssel, a Sangiacomo excentrikus présgépével is.

A tavaly, Stuttgartban már kiállított, L5 típusú fiber lézer, a piacon jelenleg elérhető egyik legmodernebb lézervágó gép, melyet a Salvagnini által kifejlesztett, egyedi, szabadalmaztatott repülő-optikás rendszernek köszönhetően, maximális dinamika és minimális fogyasztás jellemez. A gép 3 kW-os fiberlézer forrással rendelkezik. Vágási kapacitása szénacél esetében 20 mm-ig, saválló lemezek esetében 12 mm-ig, alumínium esetében 10 mm-ig, míg színesfémek esetében 8 mm-ig terjed. Könnyű súlyának köszönhetően, rendkívül alacsony fogyasztás mellett, akár 5g-s gyorsulásra is képes, lineáris hajtások nélkül. Ehhez a rendszer speciális kiegészítő tengelyeket használ, amelyek a gép fejét 250 mm-es tartományban mozgatják.

2016_05_24-28-IN_SHM_12_cikk

A Costa Levigatrici kiállításon bemutatott, korszerű felületmegmunkáló gépe elsősorban olyan vállalkozásoknak nyújthat hatalmas segítséget, amelyek számára a láng- illetve plazmavágás során keletkező sorja, reve eltávolítása, illetve vágási élek lekerekítése mindennapos feladat.

Az, hogy a Sangiacomo C-vázas, 20 tonnás, rendkívül gyors (akár 200 löket/perc sebességre is képes) excentrikus présgépe évek óta stabil „szereplő” az SHM Consulting Kft. standján a cég tudatos, átgondolt üzletpolitikáját tükrözi: a Magyarországon használt présgépek jó része öreg, elavult, cseréjük előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz.

2016_05_24-28-IN_SHM_21_cikk

Az Ipar Napjai kiállítás az új présgépek, de más szerszámgépek beszerzése szempontjából is fontos esemény, hiszen, ahogy Horváth Miklós fogalmazott, „az induló pályázatok révén, mindenkinek nagyon jó időpont és nagyon jó lehetőség, hogy eljöjjön, így jó döntéseket tudjon hozni a következő beruházásaihoz.”

Érdemes tehát élni a kínálkozó lehetőségekkel, és adott esetben az SHM Consulting Kft. prémium termékeit választani, mellyel garantáltan a legmodernebb technológiához juthatunk hozzá, és egyúttal egy megbízható szervizcsapatot is magunk mögött tudhatunk.

[nggallery id=279]

További információ

Az SHM Consulting honlapján.

Megosztás
[
    ]