A Hwacheon újdonságai a SIMTOS 2016 kiállításon mutatkoztak be

A szerszámgépek gyártói Koreában gyors fejlődést mutatnak az elmúlt évtizedben. A jelenlegi fejlemények a szerszámgépgyártásban azt jelzik, hogy Korea gyorsan felzárkózott Japán, Európa és az Egyesült Államok gyártói mellé. A koreai szerszámgépgyártók a globális piacon a minőség és a globális piac ellátásban való képesség terén kiváló eredményt értek el.

Néhány ilyen szerszámgépgyártó gépeinek minősége feltárja az ország jelenlegi technológiai szintjét. Vevőknek számításba kell venniük Korea növekvő hírnevét, valamint a high-tech szerszámgépek növekvő minőségi szintjét is. A Hwacheon fejlődésének történetéről és a vállalat tevékenységeiről korábbi cikkünkben bővebben is olvashatnak.

A Hwacheon gépek magyarországi képviseletét az ORIGO CNC Kft. látja el, a koreai gépek értékesítése mellett a szervizelési és terméktámogatási folyamatokat is ők végzik. A márka hazánkban is egyre népszerűbb, különböző nagy cégeknél már 200 Hwacheon gép van használatban.

Széles típusválaszték

Hwacheon a legrégebbi szerszámgép gyártó Koreában. A cég különösen széles palettáján esztergáló központok, vízszintes és függőleges megmunkáló központok és CNC marógépek is találhatók (220 típus).

Új termékek

A C1 sorozatú Y tengelyes-ellenorsós, 24 szerszámos, szerszámtáras (capto) CNC eszterga. A sorozat célja elsősorban az autóipar és az orvosi gyártók kiszolgálása.

Hwacheon_C1

Megmunkáló központok

Vesta 2000 40/50 -kúpos gépek, 8-10-12000 rpm X 2000 mm mozgással. Nagyon kedvező áron, magas alapfelszereltséggel.

Hwacheon_VESTA-2000

UH500 függőleges CNC megmunkáló központ,szerszám- és formagyártáshoz, 500 mm-es Y-tengely mozgástartománnyal.

Hwacheon_UH500

SIRIUS UL CNC megmunkáló központ 1200 x 600 mm asztalméret, max. 32.000 rpm.

Hwacheon_SIRIUS-UL

Smart UAX Grafit elektróda megmunkáló központ teljesen automata, felügyelet nélkül hagyható akár több napig is. Az intelligens gyártástechnológiát alkalmazó megmunkáló központ automatizált gyártási folyamatai néhány gomb segítségével elindíthatók, ezt követően a gép minden beállítást, CAD-CAM számítást, szerszámpálya optimalizációt és a tényleges megmunkálást is automatikusan elvégzi.

Hwacheon_SMART-UaX

H8 horizontális CNC megmunkáló központ 800×800-as asztallal, minden tengelyen 2 hajtómotor, X 1400 mm-es mozgás. Paletta cserélő, szimultán körasztal, nagy gyorsaság és erő jellemzi.

Hwacheon_H8

Forrás:ORIGO CNC Kft.

További információ

A Hwacheon magyarországi forgalmazója, az ORIGO CNC Kft honlapján.