SECO-BME kvízjáték 2016 – 7. forduló

A 2016-os BME-SECO közös kvízjáték véget ért. Az eredményekről hamarosan tájékoztatjuk a játékosokat!

A kérdések a tanórákon elhangzottakból, a SECO katalógusaiból, illetve honlapján található információkból megválaszolhatóak.

A www.secotools.com oldalon.

A mypages.secotools.com oldalon.

cncmedia_orangehr

Aki az előző héten lemaradt, az ezen a linken keresztül érheti el az 6. fordulót!

cncmedia_orangehr

A BME Gyártástudomány és –technológia Tanszéke igyekszik a hallgatók, illetve az ipar igényeinek megfelelő és a mérnöki, technológusi praxisban magas szinten is helytálló gépészmérnököket képezni. A Seco Tools Kft. az ipar oldaláról nem csak szakmailag járul hozzá a szakember képzéshez, hanem sokszor anyagi támogatásával is elősegíti az egyetemek és hallgatók munkáját.

A korszerű és gyakorlatias tudás megszerzéséhez elengedhetetlen, hogy a hallgató már tanulmányai idején megismerkedjen az iparban leginkább alkalmazott márkanevekkel és megoldásokkal, melyek sok esetben egybemosódnak. A tárgyak kreditértékének megszerzésén felüli ösztönzés nem csak az egyetemek feladata, hanem a forgalmazó és gyártó cégeké is, hiszen ők profitálhatnak a leginkább egy munkába álló, frissen végzett mérnökből.

A hallgatók szakmai fejlődésének ösztönzésére először 2014-ben hirdettük meg a SECO-BME kvízjáték sorozatot, ami akkora népszerűségnek örvendett, hogy idén újra meghirdetjük ezt a gyártásismereti kihívást. Ha valaki szeretné egy kicsit előre is megízlelni, hogy milyen előnyökkel jár jól teljesíteni ezen a kvízsorozaton az olvassa el a korábbi nyertesek svédországi látogatásáról készült eseménybeszámolót.

A nyeremény:

1. és 2. helyezett: Az első két helyezett egy 3 napos utazást tehet a svédországi Fagerstába, ahol egy Seco Tools AB gyárlátogatáson vehet részt.

3-10. helyezett: A tizedik helyezettig bezárólag a legjobban teljesítők egy SECO ajándéktárgyakból álló csomagot vehetnek át a kvízjáték hivatalos eredményhirdetésén.

A játékszabályok:

  • A versenyre bármely BME gépészmérnök hallgató jelentkezhet.
  • A versenyen csak egyéniben lehet indulni. A hallgatói jogviszony bemutatása szükséges a későbbi nyertes(ek)nek.
  • A verseny során összesen 7×10 kérdést kell megválaszolni, az új kérdéssorok hetente, szerdánként fognak megjelenni.
  • A válaszok megküldésére a kérdéssor megjelenésétől 2 hét áll rendelkezésre. (Ezt követően az adott kérdéssort kikapcsoljuk.)
  • Egy adott kérdéssor kitöltése után a válaszokat a webes űrlap segítségével (név, email cím és neptun kód megadása után) kell elküldeni. A kérdéssor sikeres beküldéséről emailben küldünk visszajelzést.
  • Egy adott kérdéssorra csak 1 megoldás küldhető be.
  • A nyertes a legnagyobb pontszámot elérő hallgató lesz. Holtverseny esetén a legnagyobb pontszámot elérők között egy újabb kérdéssort adunk ki.