EMCO Nyílt-Nap a halleini Technológiai Központban

Az idei évben június 2-3. között tartja Nyílt-Napjait az EMCO az osztrák Hallein városában található Technológiai Központjában. A rendezvényre minden érdeklődőt örömmel várnak!

cncmedia_orangehr

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide.

cncmedia_orangehr

Az EMCO egyik legnagyobb erőssége, az általuk kínált szerszámgépek széles választéka, mellyel az ipar minden igényére tudnak optimális megoldást kínálni. Ennek fényében a Nyílt-Napokon is rengeteg szerszámgépet vonultatnak majd fel, különböző alkalmazási területekről, hogy a résztvevők saját szemükkel is láthassák az EMCO technológiák hatékonyságát. Többek között látható lesz a Hyperturn 200 Powermill komplett megmunkáló központ, az MMV 2000 és a Maxxmill 350 típusú 5-tengelyes megmunkáló központok, az EMCOMAT FB-450 MC és 600 MC átdolgozott hagyományos szerszámgépek és az EMCOTURN E65 eszterga is.

Kis kedvcsinálóként ide kattintva elérhető a 2014-es házi kiállításról készített szöveges és videós összefoglalónk.

Hyperturn 200 – a precizitás és stabilitás megtestesítője

A nagy munkatartomány lehetővé teszi akár 1000 mm átmérőjű és max. 6000 mm hosszú munkadarabok megmunkálását is. A nagy teljesítményű főorsó max. 6410 Nm nyomaték és 84 kW teljesítmény kifejtésére képes.

EMCO Hyperturn 200 powermill

EMCO Hyperturn 200 powermill

A Hyperturn 200 Powermill impozáns mozgó állványa “box in box” konstrukció, mint az EMCO MECOF gépek általában – ez optimális merevséget és stabilitást biztosít, mely a nagypontosságú megmunkálás alapja. A B-tengelyt nagy nyomatékú motorral látják el, és beépítik a szerszámszánba. A keresztszán nagy csavaró- és hajlító merevséggel rendelkező hegesztett acélszerkezet, mely döntő jelentőségű az esztergálási és marási megmunkálás minősége szempontjából.

Ez a teljesítmény és munkatér méret teszi képessé a gépet akár 1500 kg tömegű tokmányba fogott ill. max. 6000 kg tömegű tokmány és szegnyereg közé befogott munkadarabok megmunkálására. A Hyperturn 200 gépet általános, repüléstechnikai, hajóépítési, energetikai alkalmazásokra és dízelmotorok gyártására tervezték.

A Hyperturn 200 komplett megmunkáló központról részletesen ebben a cikkben számoltunk be.

EMCOTURN E65 – bevezetés a komplett megmunkálásba

Az EMCOTURN E65 konstrukcióját alapjaiban átdolgozták és optimalizálták. A 80 mm szánúttal rendelkező Y-tengely összetett marási műveletek végrehajtását teszi lehetővé. Így kombi szerszámtartók alkalmazásával megnövelhető a revolverben elhelyezett szerszámok száma is.
Mint csúcsmodell az EMCOTURN E65 rendelhető ellenorsóval is az automata szegnyereg helyett. Ezzel az EMCO a belépő szintű gépkategóriában elsőként lehetővé teszi a munkadarabok komplett megmunkálását.

  • Siemens Sinumerik 828D, vagy Fanuc 0i TF vezérlés
  • Nagyon stabil Y-tengely nagy elmozdulási tartománnyal
  • Kompakt gépkonstrukció
  • Egyszerű, dialógus alapú programozás
  • Európa szívében gyártják

Az EMCOTURN E65 esztergáról készült videós bemutatónk ezen a linken érhető el.

További információ:

Az EMCO hivatalos honlapján.

Az EMCO szerszámgépek hazai forgalmazója a Büll & Strunz Kft.

Megosztás
[
    ]