Élvonalbeli lemezhengerítő megoldások a FACCIN kínálatában

A FACCIN Srl évek óta az egyik piacvezető vállalat a lemezhengerítő megoldások fejlesztésében és gyártásában. Az 1960-as években alapított cég a technológiai fejlesztésekre való nyitottságának és a kutatás-fejlesztési folyamatokba fektetett tőkének köszönhetően gyorsan növekedett, így a FACCIN márkanév az alapítást követően hamar a kiváló minőségű és megbízható hengerítő megoldások megfelelőjévé vált.

A FACCIN történetéről, filozófiájáról és tevékenységeiről Ing. Nicola Faccin, a cég vezérigazgatója beszélt a Tube & Wire 2016 kiállításon.

Ügyfeleik elsősorban az energia szektorban, az olaj- és gáziparban, a hagyományos petrolkémiai iparágakban tevékenykedő, valamint a megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések gyártói közül kerülnek ki. Termékeiket az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően alakítják ki, amiben fontos szerepet játszanak az általuk végzett tervezési folyamatok. A tervező iroda a legmodernebb 2D és 3D CAD szoftverek és FEM analízis módszerek segítségével mindig részletesen kidolgozott, optimális megoldásokat kínál ügyfeleinek. A tervezést követően a teljes megmunkálási folyamatot, összeállítást és minden kapcsolódó technológiát a FACCIN házon belül biztosít, így garantálja a 100%-ban olasz termékek kimagasló minőségét. A vállalat emellett a kiterjedt szervizhálózatának köszönhetően a termék teljes élettartamára kiterjedő támogatást nyújt.

FACCIN_tube2016_cikk4 FACCIN_tube2016_cikk2

A családi vállalkozás jelenleg 15.000 m2-en folytatja gyártási tevékenységeit, ami évente 250 gép előállítását teszi lehetővé. Az általuk gyártott megoldások a pár tized millimétertől egészen a 3-400 mm-es lemezvastagságig terjedő mérettartományokat lefedik. Az innovatív hozzáállás számos korábbi, a világpiacon egyedülálló sikerhez segítette az olasz céget. Ilyen volt például az első elektronikusan szinkronizált hengerítő tengelyekkel rendelkező berendezések kifejlesztése, vagy a teljesen automatizált, robotos be- és kirakodó megoldással felszerelt lemezhengerítő megalkotása.

FACCIN_tube2016_cikk1

A hengerítő gépek specialistájaként a FACCIN olyan megoldásokat ad ügyfelei kezébe, melyek tükrözik a közel 50 évnyi tapasztalatot, emellett az egyedi megoldásaik minden esetben a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. A tudatos befektetések és az előrelátó tervezés lehetővé teszik, hogy az elmúlt évek során sikeresen véghezvitt lassú, de biztos növekedés a jövőben is fenntartható legyen és a FACCIN továbbra is az iparág meghatározó szereplőjeként folytassa tevékenységét.

További információ

A FACCIN hivatalos honlapja.

A FACCIN hazai gyári képviselete az SHM Consulting.

Megosztás
[
    ]