Az Ipar Napjaival egy időben debütál háromnyelvű CNC szótárunk

Az Ipar Napjai kiállítással egy időben (május 24-27.) mutatkozik be angol-magyar-német háromnyelvű szógyűjteményünk a cnc.hu oldalon. 

Ahogy korábban az angol-magyar szógyűjtemény indításakor, most is az az elsődleges célunk, hogy a mindennapok során felmerülő kérdéses szakkifejezések megtalálása egyszerűbbé tegyük. Az interneten fellelhető forrásokra csak hosszadalmas keresés után rábukkanni, ráadásul gyakran értelmetlen, vagy szakmailag egyáltalán nem releváns fordításokat találunk. Éppen ezért készült korábban az azóta is folyamatosan bővülő szótárunk, melyet most egy harmadik nyelvvel is kiegészítünk.

Májustól Német nyelven is

Az európai piac domináns szereplői a német vállalatok, melyek termékei a rengeteg hazai és európai üzemben megtalálhatók. Ebből kifolyólag az hazai szakmabeliek gyakran találkoznak német szakszövegekkel, melyekben egy-egy ismeretlen kifejezés magyar, vagy éppen angol megfelelője nehézkesen megtalálható más forrásokból. Erre kínál megoldást a cnc.hu háromnyelvű szótára.

A szótárral kapcsolatban bármilyen észrevételt szívesen veszünk, akár további szavakat, valamint azok magyar, angol vagy német megfelelőit is az alábbi címen: info@cnc.hu

A gyűjtemény az alábbi linkeken érhető majd el Május 25-től:

Angol-Magyar-Német CNC szógyűjtemény

A szógyűjteményben egyaránt kereshető lesz magyar, angol és német kifejezés is.

 

Idén is megjelenünk saját standdal, ahol szeretettel várjuk olvasóinkat, egy kellemes beszélgetésre az A pavilon 308 D standján!!

Hogy a bejutás a kiállítás területére minél zökkenőmentesebben valósulhasson meg, olvasóink számára ingyenes belépőjegyet biztosítunk, melyet a következő linkre kattintva érhetnek el:

Ingyenes belépőjegy

A regisztráció során kapott jegy egyszeri ingyenes belépést biztosít és egyben a regisztrációs kártyaként is szolgál!

A sikeres regisztrációt követően email-ben egy pdf dokumentumot kap, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegye is.
Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra.