OTTO ROTH Az ideális partner rajz szerint gyártott egyedi alkatrészekre

A megfelelő kötőelem a helyes tanácsadással kezdődik: a kötőelem és rögzítéstechnika terén a rajzok alapján készített alkatrészek a közkedvelt megoldások közé tartoznak, ha a szabványos termékek már bizonyos elvárásoknak nem felelnek meg. Az ügyfelek igényei pedig itt is magasak: az így készült alkatrészek nemcsak nagypontosságúak és jó minőségüek kell, hogy legyenek, de a kívánt időpontban és kedvező áron is rendelkezésre kell, hogy álljanak. A stuttgarti székhelyű Otto Roth GmbH & Co KG kötőelem-nagykereskedő és gyártó ilyen nem mindennapi, mérethű, gazdaságos és megbízható megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

Számos ügyfél a gépgyártás, a hidraulika, a csőrendszerek vagy az automatizálás különböző területein eddig is bizalommal fordult  rajzos termékeivel az Otto Roth-hoz. A szakértő a kötőelemek terén nemcsak kereskedőként és gyártóként, hanem különböző projektekben partnerként is ügyfelei rendelkezésére áll: “Szolgáltatásinkkal sokkal többet kínálunk ügyfeleinknek minthogy a műszaki rajzok alapján legyártjuk.” – mondja Luigi Santaniello, a rajzok alapján készült egyedi alkatrészek részlegének vezetője. “Nemcsak megbízható szállítói vagyunk a szükséges rajzos- vagy egyedi termékeknek, hanem gondoskodunk a termékek és folyamatok optimalizálásáról is.” Igény esetén az Otto Roth az egész C-termék menedzsmentet is átvállalja ügyfelei kérésre, akár az ügyfél saját árugazdálkodási rendszerébe való integrálással.

A kötőelem specialista végigkíséri ügyfeleit a termékeinek egész élete alatt: Már az együttműködés elején szakértő munkatársak vizsgálják meg a rajzokat, hogy azok gyárthatóak-e, illetve ellenőrzik, hogy nincsenek-e hiányzó vagy egymásnak ellentmondó információk. A középpontban itt a gazdaságosság és a termékkel szemben állított követelmények állnak. Végül kiválasztják a megfelelő gyártási módot és technológiát, valamint javaslatot tesznek egyéb alternatív alapanyagokra. „ A felhasználó folyamatait is figyelembe vesszük ebben a munkában”, mondja Hr. Santaniello. Ez azért fontos, mert megtörténhet, hogy egy alkatrész a papíron minden elvárásnak megfelel, a gyakorlatban azonban mégis problémák léphetnek fel vele kapcsolatban. „Ilyen esetben ügyfeleinkkel együtt elemezzük ki a tervezőkkel a gyártás folyamatát és szükség esetén javaslatokat teszünk az optimalizálásra.”

Ezután az Otto Roth a rendelési mennyiségektől, a bonyolultságtól és a szállítási kívánalmaktól függően meghatároz egy vagy több gyártót és koordinálja illetve felügyeli a gyártás számos fázisát. Szakértői szemmel folyamatos kapcsolatot biztosít a gyártó és az ügyfél között, hogy a rövidtávú változtatások is azonnal megvalósításra kerüljenek. „Feladatunk, hogy számos alkatrész egyformán magas minőségben a kért szállítási időre ügyfeleinkhez eljusson” magyarázza Hr. Santaniello, majd hozzáteszi: „a kötelező minőségi ellenőrzés után a kész termékeket szakszerűen beraktározzuk, hogy ügyfeleinknek mindig rugalmasan, az igények alakulása szerint szállítsunk. Erre cégünk egy modern minőségbiztosítási laborral és teljesen automatikus magaspolcraktárral rendelkezik. Kérésre cégünk átvállalja a megfelelő csomagolást és gondoskodik arról, hogy direkt a gyártás helyszínére kerüljenek a termékek.

100 éves tapasztalatával az Otto Roth GmbH & Co. KG kereskedőként, tanácsadóként és gyártójaként nagy kompetenciával rendelkezik. „ A tudásanyag amivel rendelkezünk már eddig is számos ügyfelünknél jelentős megtakarításokat ért el”, mondja Hr. Santaniello. “Mint például az egyik ügyfelünk, aki a vasalatgyártással foglalkozik, aki egyik ajánlakérésében egy két részből álló rajzos termékkel keresett meg minket. Részletes kiértékelés után egy optimalizált terméket javasoltunk ami egy részből állt. Ezáltal nem kellett hegeszteni, ami eddig szükséges és egy igen költséges munkafolyamat volt. Ez ahhoz vezetett, hogy egy alternatív alapanyagot tudtunk javasolni ami költséghatékonyabb megoldás volt” – mondta az értékesítési vezető. Az ügyfél így az összeszerelést egy kicsit egyszerűbbé tudta tenni és az anyagkiadások is csökkentek. Ezzel ma a termék beszerzési árának 25%-át spórolja meg – ami egy feltehetően öt éves futamidő alatt egy jelentős összeg.

Az OTTO ROTH-ról

Precíziós alkatrészek és teljes gépegységek Buchenből

Precíziós alkatrészek és teljes gépegységek Buchenből

“Sokoldalúság, szakértelem, megbízhatóság. Ezen tulajdonságok fémjelzik az OTTO ROTH céget immáron 1914 óta. Büszkék vagyunk arra, hogy ma, több mint 100.000 árucikkből álló választékunkkal és szolgáltatások széles skálájával állunk ügyfeleink rendelkezésére. A szabványos és az egyedi műszaki rajz alapján, prezíciós megmunkálással saját üzemünkben készített alkatrészek kereskedelme során a minőség, a határidők betartása és szakképzett munkatársaink munkája nyújt garanciát az ügyfeleink elégedettségére. Az OTTO ROTH-nál a C-alkatrész menedzsment során jelentkező speciális igényeihez is megtalálja tapasztalt, megbízható partnerét. Mostanra több, mint 10.000 ügyfél használja termékeinket és szolgáltatásainkat a legkülönbözőbb iparágakban. Győződjön meg Ön is kreatív megoldásainkról és a minőséggel szemben támasztott magas követelményeinkről.”

Modern CNC köszörű géppark, belső és külső megmunkáláshoz

Modern CNC köszörű géppark, belső és külső megmunkáláshoz

Az OTTO ROTH egy innovatív kereskedelmi cég a kötőelem forgalmazásban, ezenkívül prezíciós megmunkálással készült termékek gyártója. Stuttgarti központjával, több kereskedelmi képviseletével és precíziós gyártóüzemével Buchenben az OTTO ROTH folyamatos elérhetőséget biztosít partnerei számára. Modern raktár- és gyártási technológia, a legújabb minőségellenőrzési eljárások és 300 munkatársuk szakértelme képezi sikereik alapját. Nagykereskedelem, logisztika, gyártás, tanácsadás és egyedi megoldások. Az OTTO ROTH mindent egy kézből biztosít az Ön számára. Cégünkkel Ön is jelentős versenyelőnyhöz jut.

Forrás OTTO Roth

További információ

Az OTTO ROTH GmbH & Co KG weblapja.

70499 Stuttgart,
Rutesheimer Str. 22

Magyarországi postacím:
8007 Székesfehérvár, Pf. 111

Szemerei Tamás
+ 36 70 415 7684

www.ottoroth.hu

t.szemerei@ottoroth.de

Megosztás
[
    ]