Okuma OSP Suite – személyre szabható intelligens megoldások egy kézből

Az Okuma Intelligens Technológiáinak legújabb generációját képviselő OSP Suite vezérlővel könnyedén megteremthetők a digitális megmunkálás feltételei.

A vállalat csúcskategóriás vezérlési megoldása az Intelligens Technológiákra alapozva olyan lehetőségeket biztosít, melyekkel magasabb termelékenység érhető el az optimális megmunkálási körülmények fenntartása mellett. A rendkívül ergonomikus, személyre szabható kezelői felület és a megmunkálást segítő alkalmazások könnyű használata jelentősen felgyorsítja a gépkezelők munkafolyamatait.

Az OSP Suite 19” és 15”-os panelmérettel érhető el. Hatékonyságának alapját a widgetekre és applikációkra épülő nyílt rendszer adja. A kezdőképernyőn az alapvető információk, valamint a szerszámgép állapotát és a vezérlési módot (Auto/Manual/MDI) jelző ikonok, ezen felül az adott gépkezelői profilnak megfelelő applikációk és egyedi parancsikonok érhetők el. A leggyakrabban használt alkalmazások közvetlen elérésével felgyorsíthatók az egyes munkafolyamatok előkészületei.

Az állapotot és vezérlési módot jelző ikonok mellett az Okuma saját fejlesztésű Intelligens Technológiáinak, azaz a Thermo-Friendly Concept, a Collision Avoidance System, a Machining Navi, valamint a 5-Axis Auto Tuning System aktivitását is külön ikonok jelzik.

Okuma_OSP_Suite_4ikon_cikk

 

Annak érdekében, hogy a gépkezelők minden esetben a lehető leghatékonyabban végezhessék munkájukat, 3 egyedi profil, ezáltal egyénre szabott parancsikon-elrendezés elmentésére is van lehetőség.

OKUMA_OSP_suite_slider

A karbantartási szükségletek folyamatos figyelésétől és a karbantartási műveletek ütemezésétől kezdve a 3D-s adatok és rajzok megjelenítéséig számos termelékenységet növelő folyamat végezhető el az Okuma OSP Suite vezérlővel.

Az OSP Suite eddig rendelkezésre álló alkalmazásai és nyílt rendszere az egyéni feladatok során is jelentősen képesek növelni a termelékenységet, miközben a személyre szabható kezelői felületen keresztül rendkívül kényelmes munkavégzést biztosítanak. Az optimalizált mechanikai és elektronikai tervezés az intelligens technológiákkal kombinálva egy kézből kínál megoldást a ma és a jövő iparának kihívásaira.

ForrásOkuma

További információ

Az Okuma honlapján.

Az Okuma gépek hazai forgalmazója, a SMARTUS Zrt. honlapján.

Megosztás
[
    ]