Megújult a Haas nemzetközi webhelye, a HaasCNC.com

A Haas Automation, Inc. nemzetközi webhelye átalakult és újraindult, csakúgy, mint a vállalat egyesült államokbeli webhelye, amely 2015 végén indult újra.

A megújult, 11 nyelven elérhető nemzetközi webhely a korábbinál egyszerűbb felépítésű és könnyebben navigálható, így a látogatók gyorsabban találhatják meg rajta az új Haas termékekkel és a műszaki újításokkal kapcsolatos tudnivalókat. A kezdőlapon mindössze négy fejléc látható, a CNC Machines (CNC-gépek), a Customer Services (Ügyfélszolgálat), a What’s New (Újdonságok) és a Contact Haas (Kapcsolatfelvétel a Haas vállalattal), amelyekből egy-egy legördülő menü érhető el.

De talán az új webhelyen a legnagyobb és legszembetűnőbb változást az oktató- és termékvideók jelentik, amelyek közül egyes videókat a vállalat naponta készít és közzétesz a közösségi médiában.

Bob Murray, a Haas vezérigazgatója szerint: „A videók egyre fontosabb szerepet töltenek be az ügyfelekkel való kommunikációban. A segítségükkel gyorsan, egyszerűen és egyértelműen mutathatjuk meg az ügyfeleknek, hogyan hozhatják ki a legtöbbet a gépeikből és a lehetőségeikből. Emellett a videó nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk az új termékeinket, és azt, hogy az ügyfelek hogyan használják meglévő Haas gépeiket világszerte.”

A Haas Automation jól ismert teljes körű CNC-termékválasztékáról. A vállalat számos gépmodellje különféle méretekben és műszaki jellemzőkkel kapható. Bob Murray szerint az új webhely egyik elsődleges célja, hogy a vállalat széles termékcsaládját könnyen navigálható formában mutassa be, és a webhely látogatói a lehető legkevesebb kattintással megtalálhassák az általuk keresett termékeket.

„A termékkínálatunk jelentős mértékben bővült az elmúlt néhány évben. Új termékeket vezettünk be, és kibővítettük az alaptermékeink választékát is, például a CNC függőleges megmunkálóközpontokét – magyarázta. – Úgy érezzük, hogy mindehhez egy letisztult, informatív és könnyen navigálható webhelyet sikerült létrehoznunk.”

A fő webhelyről emellett a diy.haascnc.com is elérhető, ahol az ügyfelek rengeteg fontos információhoz juthatnak a Haas CNC-szerszámgépekkel kapcsolatban – a rutinkarbantartással kapcsolatos információktól a gyakori kérdéseken át a napi videotippekig mindent megtalálhatnak itt. Ráadásul a következő generációs Haas-vezérlésből is ízelítőt kaphatnak.

Bob Murray így foglalta össze: „Folyamatosan arra törekszünk, hogy még gördülékenyebbé és időhatékonyabbá tegyük a kommunikációt az ügyfeleinkkel. Ők pedig a szokásos csatornák mellett kézi eszközeikről és okostelefonjaikról is szeretnének kapcsolatban maradni. Az általános marketingstratégiánk és az új nemzetközi webhely a digitális korszak igényeihez lett igazítva, ahol a tények, a számok és az információk folyamatosan változnak, és erről az ügyfelek is tudni szeretnének.”

Forrás Haas

További információ

A Haas hivatalos weblapja.

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]