Dinamikusan fejlődő forgácsoló szerszámgyártás a Metálmaró Kft-nél

Az 1982-ben alapított, kezdetekben még saját készítésű gépekkel és kis létszámmal dolgozó családi vállalkozás a dinamikus fejlődésnek és a korszerű megoldások iránti nyitottságnak köszönhetően mára a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált. 

Egyedi megrendelésre készített szerszámaik gyártása során az ügyfél igényeit, gépparkját és megmunkálási folyamatait szem előtt tartva alakítják ki termékeiket. Ahogy rövid videónkból is jól érzékelhető, a folyamatosan bővülő szakembergárda pörgős, dinamikus hozzáállása és a minőség iránti elkötelezettség teszi különlegessé a Metálmaró szerszámait.

Ez a dinamikusság nem csak a fejlődésre, de a mindennapok során végzett gyártási folyamatokra is jellemző. A budapesti központ mellett vidéki telephellyel is rendelkező vállalat több mint 60 szerszámgéppel áll ügyfelei rendelkezésére. A tevékenységeiket leginkább meghatározó “A minőség mindenek felett!” elv minden általuk készített szerszám teljesítményében jól tükröződik.

Sikerük és gyártási folyamataik hatékonyságának titka, hogy a több évtizednyi tapasztalatot a legmodernebb technológiákkal ötvözve használják fel munkájuk során. Termékeik gyártásához a legfrissebb 3D-tervező és szimulációs programokat, fejlett CNC gépeket és méréstechnikai megoldásokat alkalmaznak.

További információ

A Metálmaró Kft honlapján.