Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére

Az SSAB öt új termékcsoportot vagy termékcsaládot vezet be a piacra. Az egyes termékcsaládok olyan optimalizált ajánlatot kínálnak, melyek megfelelnek ügyfeleink egyedi igényeinek, a termelési folyamatokra vannak szabva és maximalizálják a végtermék teljesítményét. Ez a termékcsaládok nevében is megnyilvánul: SSAB Domex, SSAB Boron, SSAB Form, SSAB Laser® Plus és SSAB Weathering.

Olavi Huhtala, a SSAB Europe ügyvezető alelnöke

Olavi Huhtala, a SSAB Europe ügyvezető alelnöke

„Az ügyfelek azt szeretnék tudni, mire képes egy termék, nem pedig azt, hogy hol és hogyan készült. Ezért érdemes az alapján csoportosítani termékeinket, hogy hogyan használják őket” – mondja Olavi Huhtala, a SSAB Europe ügyvezető alelnöke. „Ezáltal sokkal könnyebb azonosítani az adott alkalmazásra megfelelő terméket. Ezeket az optimalizált ajánlatokat úgy hoztuk létre, hogy nemrégiben fejlesztett termékekeinket összekapcsoltuk a korábbi termékcsoportjaink közül kiválasztott legjobb termékeinkkel.”

Az új termékcsoportok szintén közvetlen hozzáférést biztosítanak a vállalat kiterjedt szolgáltatáskínálatához és támogatásához az SSAB ügyfelei számára. Örömmel vesszük az ügyfeleinktől jövő megkereséseket, melyekben műhelyjavaslatokat és műszaki támogatást kérnek termelékenységük javítására.

SSAB Form_cikk

Az SSAB és a Ruukki összeolvadása az SSAB acél portfóliójának átszervezését eredményezte. Tavaly az SSAB újabb ajánlatokkal jelentkezett, és e termékek piacra való bevezetése, valamint a Docol márkának a közeljövőben történő megújítása a gépjármű-iparban fogja teljessé tenni az SSAB új termék portfólióját.

Az áprilistól bevezetett SSAB termékcsalád tartalmaz melegen hengerelt durvalemezeket, melegen vagy hidegen hengerelt keskenylemezeket, fémbevonatos lemezeket, valamint csöveket és profilokat.

Az SSAB új, optimalizált ajánlatai az acélok és a szolgáltatások területén:

SSAB_brands-ENG_cikk

SSAB Domex

Az SSAB Domex sokoldalú strukturális acélok széles választéka, melyek hidegen kiválóan alakíthatók, hogy magas termelékenységhez és a megbízható teljesítményhez segítse Önt.

SSAB Boron

Az SSAB Boron edzett acél, amely az ügyfél saját műhelyében edzett, kopásálló termékek könnyű és konzisztens termelését teszi lehetővé.

SSAB Form

Az SSAB Form a jó választás, ha a préselés, nyújtás, mélyhúzás, hajlítás, mélynyomás és egyéb alakítási eljáráshoz keres megfelelő acélt, különösen a nagy mennyiségű termeléshez, amely pontos és állandó tulajdonságokat követel meg.

SSAB Laser® Plus

Az SSAB Laser® Plus szerkezeti acél a hatékony lézer-, vízsugaras és plazmavágáshoz a legalkalmasabb, vágás utáni garantált sík felületével, alacsony belső feszültségeivel és sima felületével javítja a kihozatalt és a termék minőségét.

SSAB Weathering

Az SSAB Weathering és a COR-TEN® a korrózióálló acélfajták kivételesen széles választékát kínálja és rugalmas megrendelésekkel várja ügyfeleit.

Forrás Ruuki

További információ

A Ruuki hivatalos weblapja.

A SSAB hivatalos weblapja.

Megosztás
[
    ]