WIRE 2016 ÉS TUBE 2016 szakvásár

2016. április 4-e és 8-a között vonultatja fel immáron tizenötödik alkalommal közösen technológiai újdonságait a wire Nemzetközi Huzal- és Kábelipari Szakvásár és a Tube Nemzetközi Csőipari Szakvásár Düsseldorfban.

csm_WIRE_TUBE_logo2016_cikkA világpiaci konjunktúra összességében kedvezőnek bizonyul, az egybevágó előrejelzések alapján a világgazdaság 2016-ban 2-3 százalékos ütemben bővül.

A wire szakvásár a jelenlegi foglalások alapján több mint 57 000 négyzetméternyi nettó kiállítási területen mutatja be a huzalgyártó és huzalmegmunkáló gépeket, szerszámokat, technológiai segédanyagokat, valamint az alapanyagokat, különleges huzalokat és kábeleket. Ezenkívül felvonultatják a mérés-, vezérlés- és szabályozástechnika, a vizsgálati technológia és a különleges szakterületek innovációit is.

A Nemzetközi Huzal- és Kábelipari Szakvásár a Düsseldorfi Vásárváros 9-estől 12-esig terjedő, valamint 16-os és 17-es vásárcsarnokát foglalja el a huzal-, kábel- és üvegszálgyártó gépek, a huzal- és kábeltermékek, valamint a kereskedelem területeivel. Az alakítástechnika innovációit a 15-ös vásárcsarnokban mutatják be, a 16-os csarnok a rácshegesztő gépeket és a rugógyártási technológiákat ismerteti. Már eddig is mintegy 1000 kiállítóvállalat jelentkezett 48 országból.

wiretube2016_pic_cikkImmáron hagyományosan jelentős számú kiállító érkezik Olaszországból, Belgiumból, Francia- és Spanyolországból, Ausztriából, Hollandiából, Svájcból, Törökországból, Nagy-Britanniából, Svédországból és Németországból. A tengerentúlról, mindenekelőtt az Amerikai Egyesült Államokból, Dél-Koreából, Tajvanról, Indiából, Japánból és Kínából is számos kiállító jelentkezett.

A Tube nemzetközi csőipari szakvásár az eddigi jelentkezések alapján több mint 47 000 négyzetméter nettó kiállítási területen mutatja be a csőpiacok teljes skáláját a csőgyártástól a csőmegmunkáláson át a csőfeldolgozásig és a csőkereskedelemig. A bemutatott kínálat a csőanyagoktól, csövektől és karmantyúktól a csőgyártó és használt gépeken át technológiai eszközökig, a segédeszközöktől a mérés-, vezérlés- és szabályozástechnikáig terjed. A kínálatot a csővezetékek és az OCTG technológia, a profilok és gépek valamint a PTF Műanyagcső Fórum egészíti ki. Eddig 883 kiállító jelentkezett 44 országból.

A csőgyártás eddigi termelési csúcsát a 2014-es év jelentette 165 millió tonnával, ami 8 százalékkal haladta meg az előző évi értéket. A nagy méretű csövek piacán mindazonáltal túltermelés jelentkezett. A legtöbb kiállítót adó országok közé tartozik a Tube esetében is Olaszország, Nagy-Britannia, Ausztria, Svájc, Lengyel-, Spanyol- és Törökország, valamint Németország. A legtöbb tengerentúli kiállító az Amerikai Egyesült Államokból, Indiából, Dél-Koreából és Kínából érkezik.

Forrás Műszaki Magazin

További információ:

www.wire.de

www.tube.de

Magyarországi képviselet: 
BD-EXPO Kft.
Tel.:1/346-0273,
E-mail: office@bdexpo.hu

www.bdexpo.hu

Megosztás
[
    ]