Új Evo-Controller az OR Laser-től

Az OR Laser számára az elsődleges szempont, hogy a lehető legkönnyebben kezelhető eszközöket fejlesszék ki, ezzel olyan megoldást adjanak ügyfeleik kezébe, melyek gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé.

Ennek a filozófiának köszönhetően az általuk fejlesztett vezérlők felhasználóbarát kezelői felülete, ergonomikus kialakítása, valamint a gondosan kialakított, intuitív vezérlési folyamatok azonnal érzékelhető előnyöket jelentenek a felhasználóknak.

A Lilly Controller Board megalkotásával a vállalat már évekkel ezelőtt meghatározta azokat a magas minőségi és teljesítménybeli elvárásokat, melyek a mai napig minden termékükben viszont láthatók. Az érintőképernyős kialakítás és a fejlett kezelői felület segítségével termékük könnyű hozzáférést biztosít minden, a vezérlőrendszer számára fontos paraméterhez és adathoz.

A cég számára egyértelmű volt, hogy további fejlesztések és átalakítások alkalmazására van szükség, hogy a modern elvárásoknak is megfelelő termékeket állíthassanak elő, ám mindezt anélkül, hogy a bizonyítottan jó tulajdonságok elvesznének.

OR_Laser_EvoController_cikk1

Következetes fejlesztések

Az új Evo-Controller kifejlesztésével pontosan ezt sikerült véghez vinniük, új termékük bemutatásával hatalmas lépést tettek vezérlési megoldásaik tökéletesítésében.

Az Evo-Controller külső dizájnja és megjelenése elsőre mély benyomást tesz, a finom kialakítású, kiváló minőségű, erős alumínium burkolat professzionális külsőt kölcsönöz a vezérlőnek. Az új eszköz súly, minőség és könnyű kezelhetőség terén is jelentősen felülmúlja elődjét.

A Lilly Board-hoz hasonlóan az Evo Controller is 3 különböző ablakon/oldalon keresztül vezérelhető: „lézer paraméterek”, „impulzus alakja” és „mozgás”. Ez a kialakítás teszi lehetővé, hogy a felhasználó gyorsan és egyszerűen navigáljon az egyes program elemek között, ahogy azt eddig is megszokhatta. Minden fontos információ és funkció gyorsan beállítható, a rendszer állapotát jelző adatok pedig egyszerűen megtekinthetők a folyamat bármely szakaszában. Ezen felül a megadott adatok és paraméterek temlpate-ként elmenthetők, a későbbi megmunkálások során felhasználhatók.

OR_Laser_EvoController_cikk3

Intuitív kezelői felület

A grafikus megjelenítési funkciók rendkívül szép, letisztult képet adnak, ami a 10 hüvelykes, 1280 x 800-as felbontású, 150 dpi-s kapacitív kijelzővel kiegészítve kényelmes vezérlési folyamatokat biztosít.

A „mérőeszköz vezérlők” méréstechnikai műszerekre emlékeztető, ugyanakkor modern kialakítással rendelkeznek, lehetővé teszik a megjelenített adatok vizsgálatát és a rendszer gyors beállítását.

OR_Laser_EvoController_cikk2

Intel processzor

Az OR Laser megnyerő külsejű vezérlője hardveresen is a magas minőséget és hatékonyságot képviseli, ennek megfelelően a legújabb generációs dual core Intel processzorral, valamint egy opcionálisan válaszható digitális HD kamerával van felszerelve.

Az új Evo-Controller a dióda gerjesztésű DIODELINE és az Evo lézereken, valamint a műanyag hegesztésre fejlesztett ORLAS Station gépeken kerül bevezetésre.

ForrásOR Laser

További információ:

Az OR Laser honlapján.

Megosztás
[
    ]