Már elérhető a Walter online szerszámkopás optimalizáló alkalmazása

A szerszámkopás optimalizáló alkalmazás segít azonosítani az egyes szerszámkopási formákat cserélhető lapkákon és keményfém szerszámokon, legyen szó marásról, fúrásról, menetfúrásról vagy esztergálásról. Hogy a szoftver megbízható támogatást adjon a fellépő kopás azonosításában, minden egyes kopásformáról jó minőségű fotók és grafikák is rendelkezésre állnak.

Minden kopásmintához tartozik egy leírás, ami kirészletezi, hogy az adott kopás milyen körülmények esetén lép fel, és mit lehet tenni a csökkentésének vagy kiküszöbölésének érdekében. Itt olyan konkrét ajánlásokra kell gondolni, mint például: “Használjon nagyobb kopásállósággal rendelkező szerszámanyagot”, “Csökkentse az előtolást”, “Csökkentse a vágási sebességet”, “Növelje a hűtőfolyadék nyomását”. Ezeket az egyértelmű javaslatokat betartva a felhasználók könnyedén csökkenthetik a szerszámkopást, ezáltal növelve az élettartamot és jelentős költségeket spórolva meg.

A szerszámkopás optimalizáló alkalmazás kialakításánál a felhasználóbarát grafikus felület és az intuitív kezelhetőség volt az elsődleges szempont. A szoftverbe egy e-mail funkció is beépítésre került, amivel a felhasználók közvetlenül a Walter fejlesztőinek küldhetnek visszajelzést. Az alkalmazás jelenleg 24 nyelven érhető el, és letölthető minden népszerű eszközre, köztük okostelefonokra, tabletekre, notebookokra és hagyományos asztali számítógépekre is. Aki pedig telepítés nélkül szeretné használni az alkalmazást, annak rendelkezésére áll egy online verzió is a Walter hivatalos weblapján keresztül.

Forrás Walter Tools

További információ

A Walter Tools hivatalos weblapja

Megosztás
[
    ]