Takumi H10 függőleges megmunkálóközpont

Az Optimum Hungária Kft. kínálatában elérhető Takumi megmunkáló központok nagy merevsége és pontossága a gép különleges konstrukciós kialakításából fakad. A H10-es függőleges megmunkáló központ legfontosabb jellemzőit videónkból is megismerhetik.

Magas fokú merevség és kimagasló pontosság

A gépágy, az oszlopok, a szánok és más fő komponensek mind Meehanite minőségű öntvényekből készültek és utólagos hőkezelésen estek át, ezzel a lehető legmagasabb strukturális stabilitást és pozicionálási pontosságot garantálva minden ilyen típusú gépen. A lineáris vezetékek létra típusú kialakítása a gerendán szélesebb támasztófelületet biztosít a szán számára, ami kimagasló megmunkálási teljesítményt tesz lehetővé.

A gép 3 tengelyét görgős vezetékekkel látták el a gyorsulás és lassulás optimalizálásának érdekében. A H10-es gép maximális gyorsbeállási sebessége akár a 32 m/perc-et is elérheti. A 3 tengelyen alkalmazott golyósorsós előfeszítés teljes mértékben kiküszöböli az irányváltási holtjátékot, így kulcsfontosságú szerepet játszik a pontosság folyamatos fenntartásában. Az ellensúly nélkül kialakított orsófej nagyobb sebességet és gyors válaszokat tesz lehetővé.

Takumi_H10_cikk2

Hűtővizes öblítő rendszer és olajszűrős kialakítás

A dönthető horonyfelület és a hűtővizes öblítő rendszer tökéletes forgácseltávolítást biztosít a H10-es gépeken. Az olaj és hűtővíz elkülönítését szolgáló gépágy kialakítás, valamint a hűtővíz tartályokra szerelt olajszűrők jelentősen meghosszabbíthatják a hűtővíz felhasználhatóságának időtartamát, ezzel csökkentve az üzemeltetés költségeit.

Takumi_H10_cikk1

Automata szerszámcserélő és szerszámtár

A H10 típusú szerszámgépeket egy 20 férőhelyes automata szerszámcserélővel szerelik fel, ami rendkívül gyors szerszámcseréket biztosít.

Technikai paraméterek:

Úthossz (X/Y/Z)1020/700/500 mm
Főorsóhomlok és asztal közti távolság180-680 mm
Munkaasztal mérete1050 x 700 mm
Munkaasztal max. terhelhetőség800 kg
Főorsó sebessége20000 1/perc
Gyorsbeállási sebesség32 m/perc
Előtolási sebesség1-20000 mm/perc

Forrás Takumi

További információ:

A Takumi gépek magyarországi forgalmazója az Optimum Hungária Kft.

Megosztás
[
    ]