LTS35.66 lézeres szerszámbemérő a Hexagon Metrology-tól

A Hexagon Metrology m&h LTS35.66 lézeres szerszámbemérője költséghatékony megoldást nyújt a szerszámgépen belül elvégezhető mérési feladatok széles skálájára 1 mm-es átmérőtől, emellett más, gyakran használt eszközökhöz képest hatékonyabb szerszámkopás ellenőrzésre képes. 

A mérőeszköz egyik legnagyobb előnye, hogy rugalmasan telepíthető és üzembe helyezése is rendkívül egyszerű. A rendelkezésre álló telepítési segédletek használatával szerszámgépek széles választékán alkalmazható.

A robusztus, ugyanakkor rendkívül kompakt rendszer teljes mértékben ellenálló a szennyeződésekkel szemben, köszönhetően az IP 68 szerinti kialakításnak. Attól függetlenül, hogy az eszköz éppen a megmunkálási területen vagy a szerszámtárban van, az automata pneumatikus zár megbízható védelmet nyújt az optika számára, ezzel minimálisra csökkentve a karbantartási műveletek szükségességét. A mérési folyamatok során az optika egy légfüggöny segítségével óvható meg szennyeződésektől, így a lézeres mérőeszköz minden esetben maximális védelemmel van ellátva.

HexMet_lasertoolsetter_cikk

Magas fokú rugalmasság az integrálás során

Az LTS35.66 telepítéséhez használható számos rögzítőelemnek köszönhetően még akkor is rengeteg lehetőségünk van a telepítési pozíciót illetően, ha a szerszámgépen belül rendelkezésre álló hely erősen korlátozott.

Telepítés különböző távolságokban

Értékesítés előtt a lézeres mérőeszköz fókusztávolságát egy előre meghatározott pontra állítják be, ezáltal rendkívül nagy pontosságú mérések végezhetők 0,3 és 5 m között.

HexMet_lasertoolsetter_cikk2

Optimális védelem az optikák számára

Ahogy minden m&h lézeres szerszámbemérő, az LTS35.66 esetében is egy pneumatikus zárószerkezet védi meg az optikákat, így garantálható a hosszú, pontos működés, valamint a karbantartási igények minimális szintre csökkentése.

Gyors szerszámkopás ellenőrzés

A magas minőséget igénylő megmunkálások esetében elengedhetetlen, hogy minden alkalmazott szerszám tökéletes teljesítményt nyújtson a teljes folyamat során, így az elkopott vagy sérült szerszámok kiszűrése egy kulcsfontosságú művelet. Az m&h LTS35.66 lézeres szerszámbemérővel ez egyszerűen elvégezhető, akár a gyártási folyamat során is.

Forrás:Hexagon Metrology

További információ

A Hexagon Metrology honlapján

Megosztás
[
    ]