Az IFS a Sauber F1 csapat főszponzora lett

A Sauber F1 Csapat bejelentette, hogy az IFS főszponzora lett a FIA Formula 1 Bajnokság 2016-os idényére.

Az IFS világszerte olyan szoftverek szállításával szerzett hírnevet, amelyekkel a vállalatok hatékonyan menedzselhetik működésüket, azonosíthatják a trendeket és üzleti lehetőségeket, így agilisak lehetnek és profitálhatnak a változásokból. Célpiacain (beleértve az autóipari szektort) több mint egymillió felhasználóval az IFS-t vezető szállítóként tartják számon független elemzők az integrált vállalatirányítási (ERP), eszközmenedzsment (EAM) és szervizmenedzsment (ESM) megoldások piacán.

Sauber_C34_IFS_cikk

Az IFS arculati elemei a hátsó szárny függőleges légterelőin és a héjszerkezet tetején fognak megjelenni mindkét Sauber C35 autón, valamint a versenyzők overallján, Marcus Ericsson és Felipe Nasr sisakján, valamint a csapat ruházatán. Az első barcelonai téli teszt alkalmával a logók a Sauber C34-Ferrarin fognak megjelenni a 2016-os festéssel.

Monisha Kaltenborn, a Sauber F1 Csapat csapatfőnöke:

„Nagy örömmel üdvözöljük az IFS-t a Sauber F1 Csapat főszponzoraként. A Formula 1 számára a jelenlegi kihívásokkal teli időkben kiemelt fontosságúak az erős partnerek. Az IFS-sel együtt fontos alapot építünk a következő szezonhoz és a jövőbeli projektekhez. Ez az együttműködés bizonyítéka annak, hogy mindkét vállalat hasonló értékeket képvisel, ami a teljesítményt, a csúcstechnológiát és csúcsminőséget illeti, ez pedig alapvető fontosságú egy gyümölcsöző partnerséghez. Örömmel tekintünk az IFS-sel való közös munka elé, célunk a hosszú távú és sikeres együttműködés.”

Mark Boulton, az IFS marketingigazgatója:

„Az IFS és a Sauber F1 Csapat közötti új partnerség szilárd alapokon nyugszik, hiszen mindkét vállalat elhivatott az innováció és a dizájn, valamint a hatékony csapatmunkában rejlő erő vonatkozásában. Ezek a tényezők vezettek az IFS Applications 9 sikeres piacra bocsátásához, és ezek vezérlik munkatársainkat, partnereinket nap, mint nap, amikor egyre növekvő globális ügyfélbázisunk számára átadják az IFS élvonalbeli szoftvereit és megoldásait. Büszkék vagyunk rá, hogy együttműködhetünk a Sauber F1 Csapattal, izgalmas szezonnak nézünk elébe.”

További információ:

Az IFS World weboldalon.

Megosztás
[
    ]