Új vízvágó gépcsaládot mutat be a Water Jet Sweden

wjs_standard_3A svéd Water Jet Sweden vízvágó berendezéseket gyártó céget a minőségi és hosszú élettartamú vízvágó gépek gyártói között tartják számon. Vízvágó berendezései megtervezésénél az ügyfél adott követelményeit veszi figyelembe. A skandináv cég most egy új ún. Standard gépcsaládot mutat be, mellyel szélesebb piacot céloz meg. Ez a gépcsalád elérhető áron kínál hozzáférést magas minőségű és hosszú élettartamú vízvágási megoldásokhoz. A gépcsalád három tagja a T-modell (3 x 2 m vágóasztallal), T-modell Advanced (3 x 2 m vágóasztallal) és a H-modell (három különböző méretben: 1 x 1 m, 2 x 1 m, 3 x 1.5 m)

Új árkategória

A gépcsalád ára 99.500 €-nál kezdődik, amely újdonság a Water Jet Sweden gépei között. Az új árkategória megvalósulása az elmúlt évek intenzív kutatási és fejlesztési munkájának köszönhető, ahol a fő cél egy alacsonyabb árkategóriájú gép kifejlesztése volt, a Water Jet Sweden minőségi előírásainak figyelembevételével.

T-modell Advanced

T-modell Advanced

Partnereink visszajelzései megerősítettek bennünket, hogy növekvő igény van olyan WJS gépre, amely alapvető vízvágási igényeket képes kielégíteni alacsonyabb árkategória mellett – mondta Lennart Svensson, a Water Jet Sweden AB vezérigazgatója. – Erre a célra kifejlesztettünk egy teljesen új gépcsaládot. A fejlesztéseknél egy már meglévő gépmodellt sikerült egyszerűsítenünk. Így egy teljesen új gépcsaládot tudunk kínálni egy sokkal ár-érzékenyebb piaci szegmensnek.

Komplett csomagajánlat

A Standard modellek teljes felszereltségűek, ami „all-inclusive” csomagajánlatotot jelent: ez tartalmazza a gépet, a szükséges kiegészítő berendezéseket, a beüzemelést, betanítást, tehát mindent, ami a technológia azonnali használatához szükséges.

wjs_standard_1

A standardizálás nagyon fontos az árszint biztosításához – mondja Tony Ryd a Water Jet Sweden fejlesztési igazgatója. – Három általános felhasználói igény alapján három géptípus készült, minden követelmény kielégítésére. Természetesen határozott vevői igények esetén egy sor opció is rendelkezésére áll.

Piaci lehetőségek

Az új termékcsalád új piaci szegmenst és új földrajzi piacokat is nyit a Water Jet Sweden számára.

Számos országban komoly növekedést jelenthet számunkra az új termékcsalád. Erős és a világon ismert márkánk mellett az egyik legsokoldalúbb termékportfóliót tudjuk kínálni, amely a svéd minőséget képviseli – összegzi Lennart Svensson.

cncmedia_orangehr

A Water Jet Sweden AB-ról:

A svédországi Water Jet Sweden AB (WJS) több mint 20 éve foglalkozik vízvágó gépek gyártásával a svédországi Ronnebyben. Innovatív szemléletének és a minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően mára a világpiac egyik meghatározó, csúcskategóriás szereplője. A Water Jet Sweden kizárólag magas minőségű és kiváló teljesítményű gépek kifejlesztését célozza meg. Több, mint 40 országban, közel 700 géprendszert értékesített a cég megalapítása, 1993 óta.

cncmedia_orangehr

További információ:

A Water Jet Sweden hivatalos honlapján.
A Water Jet Sweden hivatalos magyarországi forgalmazója az EPL-Tech Kft.

Megosztás
[
    ]