SENJO PLC-201 sorjázógép automatikus kontúrszimmetrikus követő rendszerrel

pic14A SENJO SEIKI legújabb sztenderd gépe a korábbi PLC-101 típus technológiájára épül, de jelentős fejlesztéseket is tartogat. A gép külső megjelenése lényeges átalakuláson esett át, számos megoldással tették ergonomikusabbá a gépkezelők munkáját. A gépet legfeljebb 100 mm magasságú és 200 mm átmérőjű munkadarabok megmunkálásra alakították ki.

Számos anyagtípus, többek között acél, öntöttvas, alumínium, réz, kerámia és üveg megmunkálására alkalmas. A forgácsoló főorsó 12.000 1/perc fordulattal, míg a munkadarab orsó 7 1/perc fordulattal rendelkezik. A gép rendelkezik még automatikus ajtónyitással a megmunkálási ciklus végén, illetve biztonsági fénykerítéssel, belső világítással és érintőképernyős PLC vezérléssel is.

Az automatikus kontúr és szimmetrikus rendszer biztosítja a pozicionálás és programozás nélküli megmunkálást. A letörés szélessége állítható, a megfogással elérhetjük a kívánt szimmetrikus alakot – kontúrt és formát. Egyúttal a géppel lehetséges az együttes sorjázási feladatok elvégzése.

Egy szabadalmaztatott  megmunkáló egység ami áll: maróegység és kontúrkövető rendszerrel ami biztosítja a precíz szimmetrikus fogazást. A SENJO-gépek kiválóan alkalmasak a különböző fogaskerekek, lánckerekek és egyéb hasonló forma darabok letöréséhez és sorjázásához.

Géptípus: PLC – 201 / 70-250
Munkaterület: min. Ø 70 mm – max. Ø 250 mm (magasság: 100 mm-ig)
Letörés max. 1,0 x 1,0 mm (kézi beállítással)
Maróorsófordulat: max. 7.000 1/perc
PLC: MITSUBISHI
Levegőnyomás: 4 bar

A gép alaptartozéka a vertikális maróegység kontúrkövető rendszerrel, a kézi fogazás beállítással, automatikus ajtónyitással, érintőképernyős kezelőpanellel, mágneses forgácsleválasztó hűtőrendszerrel, automatikus tokmánnyal, első szett szerszámcsomaggal (kontúrkövető stift, marószerszám). A gépek természetesen rendelkeznek CE minősítéssel.

A SENJO gépekről már olvashattak oldalunkon, a gépekről készült bemutató cikkünket ITT olvashatják.

További információ

A SENJO fogazó-maró-és sorjázógép magyarországi forgalmazója a TECNO.team.

Kapcsolat:
Thiery Tamás
Tel.: +36 30 946 7147
Email: thiery@t-email.hu