GIMEX: 2016 a stabilizálódás éve

A 2015. év a GIMEX-Hidraulika Kft. számára egyet jelentett a belső fejlesztésekkel, három rangos díj elnyerésével, illetve egy sikeres generációváltással. A lendület a régi, a fejlődés nem áll meg 2016-ban sem.

GIMEX_hidraulika_cikkbe

Az utóbbi évek nagy változása a cég telephelyének bővítése volt, a vállalkozás hasznos területe 2500 négyzetméteresre nőtt. Az új irodaházban zajlik az értékesítés, és itt található a hidraulika raktár, a régi épület pedig átalakult szervizműhellyé. Az irodaépületben egy nyolcvan ember fogadására alkalmas konferenciaterem is kialakításra került.

A költözés, átépítés, bővülés mellett generációváltás is tarkította a kihívások sorát, mely a telephelyfejlesztéssel párhuzamosan sikeresen lezajlott. A GIMEX-Hidraulika Kft-t, az alapító Görcs Imre lánya, Görcs Annamária ügyvezető viszi tovább lendületes, fiatal, dinamikus csapatával.

A Gimex 22. gazdasági évét több neves díj elnyerése is emlékezetessé tette. Az év első felét a Business Superbrands 2015 kitűntetés nyitotta.  A Business Superbrands 2015 bár a 2015-ös év eseményeit bővíti, mégis az elmúlt 22 év munkájának gyümölcse is egyben; a sikerre vivő értékek és munka elismerése. „Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.” A második félévet a Győri Térség Gazdaságáért kamarai elismerés, illetve a Legjobb Női Munkahely 2014 díj elnyerése tette örömtelibbé a Gimex csapata számára. A Győri Iparkamara által kiosztott Győri Térség Gazdaságáért díjat a régió vállalkozásainak nyújtott minőségi szolgáltatásokért, a folyamatos fejlesztési munkájáért és etikus magatartásáért kapta meg a Gimex. A Legjobb Női Munkahely 2014 elismerését pedig a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség ítélte oda 250 fő alatti vállalkozások kategóriájában, többek között a cég női munkavállalókat érintő rugalmas hozzáállásáért, illetve a nemek szerinti egyenlő feltételek megteremtéséért.

A Gimex fejlődésének kulcsa a továbbiakban is az, hogy a régi értékek mentén alkalmazkodjon, és reagáljon a kihívásokra, melyeket az új gazdasági év állít elé.

2015 a fejlődés és bővülés éve volt. 2016 pedig a stabilizálódásé lesz. Januártól két üzletág, a Hidraulika és a Szerviz is megújul. Cél, hogy komplexebb szolgáltatási csomagot nyújthasson a Gimex partnerei számára. A cég termékportfóliója is folyamatosan bővül, elsősorban a szervizmunkákra vonatkozóan.

Az új évben a cég kommunikációja is új irányt vesz. A Gimex 2016-ban megújuló arculatával és marketing-kommunikációjával is fokozatosan nyit az online és a közösségi marketing irányába. Fókuszpontban az interaktivitás, a gyors és teljes körű információáramlás felé mozdulás, hogy partnereit a lehető leggördülékenyebben támogathassa a jelenkor kihívásai közepette.

Írta Gál-Borszuk Anikó

GIMEX-Hidraulika Kft.

További információ:

A GIMEX-Hidraulika Kft. honlapján.
E-mail: info@gimex.hu

Megosztás
[
    ]