A két legújabb Mazak lézervágó gép premierje – Blechexpo 2015

Mazak_OPTIPLEX_3015_Fiber_cikkA világon először itt bemutatkozott OPTIPLEX 3015 Fiber II 6kW-os berendezés ultragyors vágási sebességet nyújt közepes vastagságú anyagok esetében, a lehető legkisebb vágás szélességet biztosítva a nehezen megmunkálható anyagok esetében is. A 6 kW-os rezonátor kiemelkedő teljesítményt nyújt a legújabb fejlesztésű optikának és fúvókáknak köszönhetően.

0,5 másodperc

A megmunkálási sebesség rendkívül figyelemreméltó a megnövelt teljesítménynek és a Preview 3 elnevezésű CNC vezérlő rendszernek köszönhetően. Ez által a 25 mm vastag szénacél beszúrási ideje 0,5 másodpercre csökken.

Több, mint 60

A felhasználók vékony anyagoknál több, mint 60 méter/perces vágósebességgel számolhatnak, valamint alacsonyabb fenntartási költségekkel a rezonátor 80 százalékkal takarékosabb működésének és a lézergáz a CO2 lézerekhez viszonyított 100 százalékos fogyasztás csökkentésének köszönhetően.

Mazak_OP_NEXUS_3015_FIBER_cikkA Fiber termékcsoportot a szintén először bemutatkozó 3 kW-os teljesítményű OPTIPLEX Nexus 3015 Fiber lézervágó egység egészíti ki. Ez a gép is számtalan új lehetőséget nyújt a felhasználók számára, legyen szó akár kis- vagy nagyvállalkozásokról. Az új berendezés nagy oldalajtókkal és rugalmas kialakítással rendelkezik, mely rendelkezésre áll egy váltóasztalos, illetve opcionálisan választható automatizált két váltóasztalos változatban is. A gépnek minimális hely igénye van, ami ideális választássá teszi a kevesebb hellyel rendelkező felhasználók számára is.

A lassú gépbeállítás a múlté, mert a MAZAK fiber technológiája az Öné!

Fontos megemlítenünk, hogy az OPTIPLEX Nexus 3015 Fiber 3kW egy Mazak multi kontrol vágófejjel van ellátva, mely az egyedi ZETA-9 technológia által kilenc automatikus beállítási és felügyeleti funkciót nyújt a gépkezelőtől való függetlenség és a megmunkálási minőség elősegítése érdekében. A hat beállítási funkcióban megtalálható a fókusz felismerés; a sugár átmérő szabályozás; az automatikus fúvókatisztítás, az automatikus fúvóka csere, valamint az automatikus fókusz pozicionálás és profil kalibrálás. A három felügyeleti funkció pedig a lyukasztás érzékelés, a plazma érzékelés és az égetés érzékelés, melyek garantálják a lézer üzemi állapotának folyamatos felügyeletét.

  • Japán gyártmány, új design
  • Kompakt kivitel, minimális helyigény
  • Maximális hozzáférés a munkatérhez
  • Automata vágóasztal csere
  • Új Intelligens funkciók a gép alapárában:
    • Automatikus anyagráállás (setup)
    • Automatikus sugárparaméter állítás a vágandó anyagnak megfelelően
  • NC kód generálás egyetlen lépésben
  • Magyar nyelvű helyszíni oktatás minden szinten
  • Szerviz, alkalmazástechnológia, alkatrész támogatás a Mazak hazai leányvállalatától

MAZAK_laser_all_hun_3

Mazak_tags_small

[nggallery id=252]

További információ

A Yamazaki Mazak Hungary hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]