A Costa legújabb fejlesztései a 2015-ös Blechexpo-n

A COSTA Levigatrici S.p.A. a világ minden táján ismert lemezmegmunkáló berendezéseket fejleszt, jelentős befektetésekkel segítik elő, hogy mindig az ipar szükségleteinek megfelelő, innovatív sorjátlanító és csiszoló megoldásokat dobhassanak piacra. 

A 2015-ös Blechexpo kiállításon Valter Antonello, a Costa területi menedzsere számolt be a vállalat legújabb fejlesztéseiről. Mérnökeik eltökélt célja, hogy minden új gép és technológia, amit kifejlesztenek az ügyfelek tényleges igényeit kielégítve növelje a gyártás hatékonyságát.

A kiállításon bemutatott, érintőképernyős VISION PLC panel lehetővé teszi a megmunkálási paraméterek automatikus beállítását, emellett minden szükséges adat például a lemez vastagsága, vagy a sebesség eltárolására is van lehetőség. A stuttgarti kiállításon emellett számos gép látható volt, például egy olyan megoldás, melyben egyetlen abrazív kefe végzi el a sorjátlanító műveleteket, de a vállalat termékei közt több kefés illetve több különböző sorjátlanító és finiselő kefét alkalmazó gép is található.

2015_11_10_Blechexpo_Costa_04_sliderA legmagasabb minőség és a tökéletes felületek elérése érdekében akár több gép is összekapcsolható, erre a célra a Costa szállítószalagos rendszereket fejlesztett ki, melyekkel hatékonyan automatizálhatók a lemezmegmunkálási folyamatok. Ha például a lemez alsó és felső felületén is különleges finiselési eljárásra van szükség, az könnyedén megoldható két gép automatizált összekapcsolásával. A Costa gépei nem csak a megmunkálási képességek, de a sebességek terén is sokszínűek. 0,3 m/perc-től egészen 24 m/perc-ig változtatható a megmunkálás sebessége, így az adott folyamatnak megfelelő paramétert választva a lehető leghatékonyabb folyamatok érhetők el.

[nggallery id=254]

További információ

Costa Levigatrici hivatalos weblapja.

Magyarországi közvetlen gyári képviselő
Horváth Miklós
Country manager
telefon: 0630/389-4054
fax: 0688/424-616
e-mail:  miklos.horvath@shmconsulting.hu
web: www.shmconsulting.hu

Megosztás
[
    ]