Zani présgépek az EMO 2015 kiállításon

A folyamatosan fejlődő olasz Zani S.p.A. a következő pár évben az amerikai és ázsiai piacokat is szeretné meghódítani présgépeivel. Szervo technológiájuk hatékony megoldást nyújt az autóiparban tevékenykedő ügyfeleik számára, így gépeik évről évre egyre szélesebb körben válnak ismertté.

ZANI_cikkA történet 55 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a Zaffaroni család megalapította vállalkozását, mely akkoriban famegmunkáló gépekkel foglalkozott. A fejlődés során először a szerszámok, később pedig a présgépek gyártására és fejlesztésére állt át a cég, mára pedig a Zani présgépei világszerte ismertté váltak. Azt azonban fontos kiemelni, hogy még a multinacionális cégek által uralt ipari világban is sikerült hagyományos gondolkodásmódjukat, és az ügyfelekhez való közvetlen hozzáállásukat a világmárkává válás útján mindvégig megtartani.

Milánói központú cégként az EMO Milano 2015 kiállításon hazai pályán üdvözölhették az érdeklődőket október 5-10 között. Stábunknak Ennio Zaffaroni, a Zani S.p.A. ügyvezető igazgatója beszélt a vállalat terveiről.

Mechanikus présgépeik elsődleges felvásárló piacát az autóipari vállalatok képezik. Termék portfóliójukban főleg szervo présgépek találhatók, melyek a hagyományos, hidraulikus présekhez képest rengeteg előnnyel rendelkeznek.

ZANI_cikk2Gépeik közt akár 2500 tonnás prést is találhatunk, világszerte több mint 5000 telepített géppel és gyártósorral rendelkeznek. Szervo présgépeik innovatív technológiájának és alkalmazott automatizálási megoldásaiknak köszönhetően mostanra 95%-os export rátával dolgoznak.

Rendkívül pozitívan látjuk a jövőt, reméljük, hogy tevékenységünket kiterjeszthetjük az észak-amerikai és talán az ázsiai piacokra is, de következő pár évben mindenképpen az észak-amerikai és európai piacokra koncentrálunk,” mondta Ennio Zaffaroni.

További információ

Horváth Miklós
Country sales partner
telefon: 0630/389-4054
fax: 0688/424-616
e-mail: miklos.horvath@zani.net 
web: www.shmconsulting.hu

A Zani honlapja: www.zani.net

Megosztás
[
    ]