NCT 202 vezérlő az EMO 2015 kiállításon

A Budapesti székhelyű NCT Ipari Elektronikai Kft. standjának egyik legfontosabb szereplője az NCT 202 volt. Az új vezérlőt az EMO 2015 kiállításon népszerűsítették a szerszámgépgyártással foglalkozó ügyfelek körében.

NCT_EMO_2015_cikkbeA modern iparban egyre elterjedtebb az a trend, hogy rugalmas, könnyen személyre szabható rendszereket hozzanak létre, így a különböző szolgáltatások gyorsan és a lehető legkönnyebben megvalósíthatók. A szerszámgépek gyártásával, felújításával, technologizálással és CNC vezérlők fejlesztésével foglalkozó vállalat számára is ez volt az elsődleges cél az NCT 202-es vezérlő megalkotásakor. Windows 8 alapú rendszerük hatékony fejlesztési folyamatainak köszönhetően olyan megoldások implementálhatók, melyek a nyitott kezelői felülettel kombinálva teljes mértékben személyre szabhatóvá teszik a vezérlőt. Az újdonságot Póka István, az NCT ipari elektronikai kft. ügyvezetője mutatja be videónkban.

https://www.youtube.com/watch?v=crTmiTJVhKg

A felhasználók maguk alakíthatják ki a számukra legkényelmesebb kezelői felületet, saját technológiai modulokat használhatnak. A nyílt rendszer lehetővé teszi, hogy ezek a változtatások a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megvalósíthatók legyenek.

A kiállításon elsősorban a nagy szerszámgépgyártók között keresték potenciális ügyfeleiket, akik nagy darabszámú megrendelésekkel elősegítenék a vállalat további fejlődését. Céljaik között szerepel az is, hogy a magyar piacon kívül a Közép- és Kelet-európai iparban is meghatározó szerepet töltsenek be.

A további fejlődés érdekében 2013-ban megvásárolták új, Taksonyban található telephelyüket. Az elektronikai kutatás-fejlesztés és gyártás továbbra is Budapesten zajlik, azonban a teljes szerszámgépgyártás a taksonyi, 3000 m2-es összterületű telephelyen folytatódik. Magyarországon egyedülálló cégként akár 20-30 m hosszú, több száz tonnás szerszámgépek felújítását és gyártását is el tudják végezni.

További információ

Az NCT Ipari Elektronikai Kft. honlapja