FANUC világrekordot állított be az ipari robot gyártásával

A termelés megduplázódott az elmúlt hét évben

December 8-án a FANUC Európai Központja bejelentette, hogy több, mint 400.000 ipari robotot telepített világszerte, ezzel új rekordot állítva be az iparágban.

A legújabb mérföldkő elérésének motorjai a népszerű FANUC R-2000i sorozatok, az LR Mate sorozatok, valamint a CR-35iA, a zöld kollaboratív robot. A FANUC R-2000i és LR Mate sorozatok a vállalat legtöbbet értékesített robotjai, míg a kollaboratív robotok újdonságként érték a vásárlókat. A kollaboratív robotok számos hasznos tulajdonságukkal járultak hozzá a gyártólétesítmények teljesítményének, költséghatékonyságának, valamint a dolgozói munkakörülmények javulásához.

FANUC_400000Ezzel egy időben, a növekvő kereslet a kínai gyártók részéről, melyek fejlesztik gyáraikat az új és fejlődő technológiákkal szinkronban, nagyban hozzájárult az ipari robotok térnyeréséhez, és ahhoz, hogy a FANUC gyár hét év alatt megduplázza termelését.

A Marketing és Értékesítési Koordináció vezetője, Konrad Grohs elmondta: „Ez a mérföldkő szimbolizálja jelenlegi pozíciónkat, mint a világ vezető gyártásautomatizálási szolgáltatója. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ezt a világcsúcsot elértük, és hiszünk abban, hogy ez egy testamentuma a FANUC elkötelezettségének az innováció, valamint afelé, hogy folyamatosan feszegessük az automatizálás határait, hogy javíthassuk a termelékenységet.

Az elkövetkező években erre a gyors növekedésünkre fogunk építeni, hogy még több gyártót segítsünk a világ minden pontján, hogy előnyt szerezzenek termelésükben robotizált és automatizált megoldásainkkal. Hiszünk abban, hogy a gyártásautomatizálás és robotizálás előnyei mind jobban előtérbe kerülnek az európai létesítményekben is, javítva az európai ipar versenyképességét.”

További információ:

A FANUC hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]