Excel Csepel Kft részvétele az EMO 2015 Milánó kiállításon

Excel_Csepel_EMO_kiemeltA cég magyarországi szerszámgépgyártóként a külföldi versenytársakkal ellentétben vevőorientált CNC szerszámgépek tervezésével, gyártásával és különböző, úgynevezett turn-key projektek megvalósításával van jelen, mind a hazai, mind a külföldi piacokon. A gyár tevékenysége meglehetősen szerteágazó, a célirányos esztergagépeken kívül cellarendszereket, nagy mozgásterű portálmarógépeket, CNC hidraulikus görgőző gépet, ultrahangos anyagvizsgáló cellát, „robotos” gépkocsi parkoló rendszert gyárt. A piaci kereslet élénkülése következtében a cég újraindította ultraprecíziós esztergagépeinek gyártását, ahol a munkadarabon megvalósuló geometriai pontosság (körkörösség, síklapúság, egyenesség) stabilan 0,5 mikron alatt, és az elérhető felületi minőség Ra=0,04 alatt mérhető. A CNC gépek gyártása mellett a Csepeli Szerszámgépgyár kizárólagos képviselője olyan szerszámgépgyártó cégeknek, mint FEMCO, illetve YOU JI.

A cég profiljában továbbra is jelentős szerepet képvisel a régebbi gépek felújítása, illetve modernizálása.

Milánói EMO 2015 szerszámgépipari kiállítás a külföldi és hazai érdeklődőket tekintve a cég megítélése szerint sikeresnek tekinthető.

Excel Csepel Szerszámgépgyártó Kft külön köszönetet szeretne mondani azoknak a cégeknek, akik nagymértékben hozzájárultak a cég sikeres részvételéhez az EMO 2015 Milánó kiállításon:

Fanuc Hungary Kft, Avi Forg Kft, DUO-CNC Kft és Go-Metall Kft.

Forrás:Excel Csepel Kft

További információ:

Az Excel Csepel Kft hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]