125 év innováció – Galdabini termékek az EMO 2015 kiállításon

Az EMO 2015 kiállításon készült videóban Luigi Galdabini, az alapítók dédunokája és egyben a Galdabini jelenlegi vezérigazgatója mutatja be fejlesztéseiket.

A Galdabini egy nemzetközi családi vállalat, melynek hagyományai 125 éve generációról generációra öröklődnek. Több mint egy évszázaddal ezelőtt megalkotott első szerszámgépük óta gyártástechnológiájuk és eszközeik rengeteget fejlődtek, változtak, ügyfeleikhez, partnereikhez és alkalmazottaikhoz való hozzáállásuk, üzleti filozófiájuk azonban a régi.

[youtube]5Fqhtp6_mA4[/youtube]

A Galdabini termékeinek magyarországi értékesítését a több olasz cég hazai képviseletét is ellátó SHM Consulting végzi.

Galdabini_cikkbeA vállalat olaszországi és svájci telephelyén összesen 120 embert alkalmaznak. Három fő termékvonaluk, melyet az EMO kiállításon is bemutattak, a hidraulikus présgépek, sajtolók, peremező gépek és lemez mélyhúzáshoz készült gyártósorok vonala, az autó- és fémmegmunkáló ipar számára készített egyengető gépek, valamint a minőségirányítási megoldásaik vonala. Standjukon mindhárom irányzatot gépekkel és mintadarabokkal képviseltették, élő bemutatóik keretein belül pedig a gépek tényleges működését is megfigyelhették az érdeklődők.

A cég további terjeszkedést, bővítéseket tervez a következő évben, a jelenlegi, 8000 m2-es területet 30%-kal növelik majd. Az elmúlt pár évben tapasztalt növekedésnek köszönhetően egyre nagyobb az igény nagyméretű gépeik iránt, ami viszont megköveteli a rendelkezésre álló gyártási terület bővítését.

Családi hagyományaikat őrizve filozófiájuk alapját mindig a precizitás és innovatív hozzáállás jellemezte, amely több mint egy évszázados történelmükön átívelve hozzásegítette a céget a korszerű, technológiai áttörést jelentő megoldások fejlesztéséhez.

További információ

Az SHM Consulting honlapján.

Megosztás
[
    ]